info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Giresun da Trafik Kazası...

Giresun’un Görele ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi yanarak can verdi, 20 kişi yaralandı.

Kaza saat 07.00 sıralarında meydana geldi.

İstanbul’dan Trabzon’un Of İlçesi’ne giden ve sürücüsünün kimliği henüz saptanamayan 61 S 0886 plakalı otobüs, Giresun’un Görele İlçesi Soğuksu Mahallesi yakınlarında kaza yaptı. İddiaya göre sürücünün uyuklaması sonucu yoldaki yön levhasının direğine çarpıp devrilen otobüsün yakıt deposu alev aldı.

Bir anda alev topuna otobüsten çıkamayan 10 kişi diri diri yanarak can verdi. Yaralı kurtulan yolcular Görele ve çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

"ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN KORKUYORUZ"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Görele’deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz" dedi.

Şahin, "İstanbul’dan Trabzon’a giden otobüs son olarak Çarşamba’da ihtiyaç molası vermiş. Görele’nin Karadeniz Sahil Yolu Soğuk Mahallesi mevkisinde ise henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanmış" dedi.

20 kişinin ise ağır yanıklardan dolayı Giresun ve Trabzon’daki hastanelerde tedavi altına alındığını belirten Vali Şahin, "Görele’deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz. Yaralıların durumları çok ağır" diye konuştu