info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ölmesini mi Beklediniz?

Konya’da üvey annesi tarafından vücudu yakıldığı, kemikleri kırıldığı, başında meydana gelen kesiğin iğne ve iplikle dikildiği öne sürülen 9 yaşındaki Fatih, yoğun bakımda 43 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti

Fatih Koçaker, 5 Temmuz’da yoğun bakıma alındığı hastanede 1.5 ay boyunca hayata tutunmaya çalıştı ama olumlu haber gelmedi. Fatih, hastanede “Annem gazeteyi yağa batırarak cinsel organım dahil vücudumun her yerini yaktı. Başıma vurdu. Çok kanayınca iğne ve iplikle kendisi dikti” demişti.

+Konya’da üvey annesi Leyla Koçaker’in (35) işkencesi sonucu ağır yaralandığı öne sürülen 9 yaşındaki Fatih Koçaker, 43 gündür tedavi altında bulunduğu hastanede önceki gün yaşamını yitirdi. Bunun üzerine anne Leyla Koçaker ile babası Seyit Ali Koçaker gözaltına alındı.
Selçuklu ilçesinde ilköğretim 3. sınıf öğrencisi olan Fatih Kocaker, yaklaşık 3 ay önce merdivenlerden düşerek sol ayağını kırdı. Hastaneye kaldırılan Fatih, ayağına platin takılıp alçıya alındıktan sonra taburcu edildi. Fatih’e, 3 yıl önce kanser olan annesi Döne Koçaker’in ölümü üzerine ekmek fabrikasında işçi olarak çalışan babası Seyit Ali Koçaker’in (42) evlendiği üvey annesi Leyla Koçaker bakmaya başladı.
Üvey anne, iddiaya göre geçen haziran ayında altını ıslattığı gerekçesiyle banyoya soktuğu Fatih Koçaker’in cinsel organını, vücudunun bir bölümünü ve yüzünü, tutuşturduğu gazete kâğıtlarıyla vurarak yaktı. Korkan Fatih Koçaker, babasına da banyoda kendisini yanlışlıkla yaktığını söyledi.

Amcasına anlattı
Fatih Koçaker, 3 Temmuz’da babasına kendisini Karapınar’da bulunan amcası Mehmet Koçaker’in (48) yanına götürmesini istedi. Küçük çocuk, amcası yanık izlerini sorunca yaraların üvey annesi yüzünden olduğunu anlattı. Hastaneye götürülen Fatih’in vücudunun çeşitli bölgelerinde darp ve cebir izleriyle 3. derecede yanık ile yumuşak doku yanık izleri tespit edildi. Yakınlarının şikâyeti üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, Fatih’in ve ailenin ifadesini aldı.
Fatih Koçaker’in, “Leyla anne çişimi kaçırdım diye banyoda önce dövdü, sonra da gazete kâğıtlarını tutuşturarak cinsel organıma ve vücuduma tuttu” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Fatih, basın mensuplarının “Bunu sana kim yaptı?” sorusuna “Annem yaptı” yanıtını verdi.

Bu kadarı da fazla...
Tetkiklerde bağırsağının delindiği anlaşılan Fatih, “Üvey annem beni oklavayla dövdü, ardından makatımdan oklavayı soktu” dedi. Ameliyata alınan Fatih Koçaker, 43 gün süren yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti.
Meram Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Abasıyanık, Fatih Koçaker’in makatına sokulan cisimden dolayı öldüğünü belirtti. Fatih Koçaker ilk hastaneye yatırıldığında gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen, 5 aylık hamile ve 1.5 yaşındaki bir çocuğu olan anne Leyla Koçaker, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.