info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sıcaklıklar 4 Derece Artacak

Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Sinop, Erzincan, Erzurum’un kuzeyi, Van, Ağrı ile sabah saatlerinde Karabük, Kastamonu ve Sivas çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Sinop, Erzincan, Erzurum'un kuzeyi, Van, Ağrı ile sabah saatlerinde Karabük, Kastamonu ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon'un doğu ilçeleri ve Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
 
Hava sıcaklığı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esecek.
 
-KUVVETLİ YAĞIŞ-
 
Yağışların; Trabzon'un doğu ilçeleri ve Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.
 
-KUVVETLİ RÜZGAR-
 
Meteoroloji, rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esmesi beklendiğini işaret ederken, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.
 
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
 
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.
 
(19) ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (14)
 
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (21)
 
ADANA: Az bulutlu ve açık. (26)
 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (26)
 
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı. (16)
 
ERZURUM : Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak yağışlı. (9)
 
DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu. (22)
 
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
 
MARMARA: Az bulutlu ve açık.
 
EGE: Az bulutlu ve açık olacak.
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.
 
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, Sivas çevreleri ile Çankırı'nın kuzey kesimleri sabah saatlerinde yağmurlu geçecek.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Sinop, Karabük ve Kastamonu çevreleri yağmur ve sağanak yağmurlu.
 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Doğu Karadeniz kesimi ile Orta Karadeniz kıyılarının aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon'un doğu ilçeleri ve Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, Ağrı ve Van ile Erzincan ve Erzurum'un kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğu kesimleri çok bulutlu.