info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sıcaklıklar 8-10 Derece Azalacak

Türkiye bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek, hava sıcaklığı 8-10 derece azalacak

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmesine göre bugün Marmara, Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ile akşam saatlerinden sonra İç Anadolu’nun kuzeybatısında (Ankara, Çankırı, Eskişehir) yağış bekleniyor.

İç bölgelerde kar yağacak
Yağışların Güneydoğu Anadolu, Ege kıyıları, Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yağmur, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Trakya ile zamanla Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ve gece saatlerinde İç Anadolu’nun kuzeybatısında kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının akşam ve gece saatlerinde Bursa, Bilecik, Kütahya ve Balıkesir’in doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayının etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Güney ve İç Ege, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yarın de yağışlı olacak. Yağışlar Karadeniz kıyıları, Güney Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur, iç ve doğu bölgelerde kar şeklinde olacak.
Ankara’da bugün akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. Yağışın gece saatlerinde kar şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.