info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1 Numaralı Bombacı Adliye de

Reyhanlı da 51 kişinin öldüğü patlamaları organize ettiği ileri sürülen Mehmet G.ile birlikte toplam 6 kişi daha Adana Adliyesi ne getirildi.

 

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde 51 kişinin öldüğü patlamaları organize ettiği ileri sürülen Mehmet G. ile birlikte toplam 6 kişi daha Adana Adliyesi'ne getirildi. Daha önce mahkemeye çıkarılan 12 şüpheliden 7'si tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.
 
11 Mayıs'ta meydana gelen bombalı saldırıların ardından yürütülen soruşturmada gözaltına alınıp, Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan olayın asli faillerinden olduğu ileri sürülen Mehmet G. ile S.E., Y.B., N.K., M.G. ve adı açıklanmayan bir kişi olmak üzere, toplam 6 şüpheli daha, sabah saatlerinde Adana Adliyesi'ne getirildi. Şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyenin arka kapısından içeri alındı. Şüphelilerin Terörle Mücadele Kanunu'nun 10'uncu Maddesi ile görevli Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgusuna başlandı.
 
Daha önce olayla ilgili yakalanan 12 kişi Adana Adliyesi'ne getirilmiş, bunlardan M.K., A.M., İ.Ş., İ.D., E.Ö., M.G. ve A.E. tutuklanmış, 5 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.