info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

Tüm Fuarcılık Yapım (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzalayan Gülfidan Özgür, kitap tanıtımıyla ilgi odağı oldu.

İnsan ilişkilerini esas alan “Sanırım Adı Aşktı’’ ve “Aşka Tapan Beyinler’’ isimli çok satan romanları ile edebiyat dünyasında sağlam bir yer edinen Gülfidan Özgür, yine geçen seneki gibi fuarın en göz dolduran yazarlarından biriydi.
 
3 Kasım Pazar günü renkli isimlerin de katılımı ile gerçekleşen Gülfidan Özgür’ün imza gününde en çok konuşulan olaylardan biri, imza günü için okuyuculara dağıtılmak üzere hazırlanan kitap şeklindeki kurabiyeler oldu.
 
Yazar Özgür, “Daha önce kitaplarımı yalayıp yutarak okuyan okuyucularımın bu defa gerçekten kitaplarımı afiyetle yemeleri beni hem duygulandırdı, hem de güldürdü. “Kitap okunsun da, ne şekilde olursa olsun.” diye düşünerek ilgiyi kitapların dünyasına çekmek istedik. Her fırsatta okumayı teşvik etmemiz lazım.” diye konuştu.
 
Özgür’ün,  okurun ilgisini çekebilmek amacıyla ve kitabının tanıtımı için alışılmadık ve ilginç bir yöntem bulması, imza gününe gelenlerin de hoşuna gitti.
 
Öte yandan, bazı yazarların da imza günü programı düzenlediği fuarda, çok sayıda ve çeşitli kategoride kitap bulabilmek mümkün…
 
32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi saat 10.00-19.00 arasında, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebiliyor. Fuar, 10 Kasım saat 19.00′da sona erecek.