info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aceleci Şoför Benzincide Dehşet Saçtı

Sakarya, nın Sapanca İlçesi nde bir sürücü, akaryakıt istasyonunda benzin aldığı sırada, pompanın depodan çıkarıldığını sanıp hareket edince, hortum koptu

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde bir sürücü, akaryakıt istasyonunda benzin aldığı sırada, pompanın depodan çıkarıldığını sanıp hareket edince, hortum koptu. 20 yaşındaki Erdinç Çatan adlı istasyon görevlisi çarpan hortumun şiddetiyle takla atıp düşerken, olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay geçen hafta Sapanca İlçesi'nde, İzmit Caddesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda kendilerine ait akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Erdinç Çatan, benzin almak üzere yanaşan otomobile pompayı takıp beklemeye başladı. Sürücü akaryakıtın doldurulduğunu zannederek bir anda hareket edince, akaryakıt hortumu koparak savruldu. Genç pompacı kopan hortumun ayaklarına dolanmasıyla yaklaşık 1.5 metre havaya fırladıktan sonra, kendini yerde buldu. Akaryakıt pompalarında bulunan güvenlik sistemi yakıtı otomatik olarak kesmesi sonucu muhtemel bir facia önlendi.
 
Yere düşen Erdinç Çatan, olay yerine gelen 112 ekibi tarafından ilk yapılan ilk müdahalenin ardından Adapazarı'na hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde düşmeye bağlı yaralanmalar oluşan Çatan 3 günlük tedavinin ardından taburcu edilerek kendilerine ait istasyona döndü.
 
Güvenlik kamerasının çektiği görüntüleri izleyen Erdinç Çatan istasyonuna gelen ve kendisini hastanelik eden içerisinde 3 gencin bulunduğu otomobildekilerin telaşlı olduklarını belirterek olayı şöyle anlattı:
 
"Kendi kendine yanaştığı pompadan diğer pompaya geçti. Kendi yakıt parasını uzattı. Ben 'bir saniye geliyorum' dedim. Yakıtını ayarladım ve tekrar yanlarına gittim. 10 liralık benzin alacaklarını söylediler. Para alışverişini yaptık. Hava güneşli olmasına rağmen sileceklerin çalıştırıyorlardı. Genç çocuklardı çok hereketliydiler. Para alışverişinin ardından pompanın yanına gittim.Yakıt dolumu bitmeden araç hareket etti. Ben uyardım. Buna rağmen devam ettiler. Pompanın hortumunun bana doğru geldiğini fark ettim. O sırada ayağımı kaldırdım, sonra diğer ayağımı kurtarayım dediğim anda takla atarak yere düştüm. Sağ elimin bileğinde ve kalçamda zedelenmeler oldu." Düştükten sonra bir süre belden aşağısını hissetmediğini de söyleyen Erdinç Çatan, "Verilmiş sadakamız varmış. Boynumun üzerine düşsem daha kötü şeyler olabilirdi. Hortum güvenlik sistemlerinden dolayı zorlanmadan dolayı yakıtı kesiyor. Eğer yakıt kesilmese çok kötü şeyler olabilirdi" diye konuştu.