info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akıllara Durgunluk Veren Korkunç Cinayet!

Mersin’in Silifke ilçesinde iddiaya göre amcasının oğlu ve arkadaşı ile kavga ederken kafasını taşa vurması sonucu ölen şahıs, domuz bağıyla taşa bağlanıp ırmağa atıldı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Sayağzı Mahallesi'ndeki Göksu regülatörünün yaklaşık 100 metre ilerisinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Ali A. (23), arkadaşı Durmuş A. T. (24) ile birlikte amcasının oğlu Faik A. (23) ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada kafasını taşa vuran Faik A. öldü. Zanlılar, ölen Faik A.'yı 33 KU 711 plakalı otomobilin arkasına bağlayarak bir süre sürükledikten sonra vücuduna ip ve ipin ucuna taş bağlayıp Göksu Irmağı’na attı. Irmak kenarındaki tarlasında bulunan Murat Parlatan, aracı ve olay yerinde kan izi görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede Durmuş A.T.’ye ait petrol istasyonundan yakıt alınmış kredi kartı slipini buldu. Kartın slipinden yola çıkan polis 2 zanlıyı da yakalarken, Faik A.'nın cesedi ise ırmaktan çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset belediyeye ait cenaze nakil aracıyla Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlıları ise emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Olayı emniyete bildiren Murat Parlatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Saat 23.30’da bir otomobil ile geldiler. Buraya ışıkla indiler. Bir saat falan kalıp gittikten sonra kan izlerini gördüm. Polisi aradım, jandarmayı aradım, akşam inceleme yaptılar. Sabahta su arama ekipleri geldiler ve cesedi çıkardılar. Domuz bağıyla elini ayağını bağlamışlar, birde 30-40 kiloluk taş bağlamışlar onunla ırmağa atmışlar. 5 metre ilerden çıkarttık” dedi.