info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ali yi Üç Anne Uğurladı

Gezi Parkı protestolarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ın tabutunun başında Ethem Sarısülük ve Abdullah Cömert in anneleri de vardı.

Eskişehir'de Gezi Parkı protestoları sırasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın cenazesi, Antakya merkeze bağlı Ekinci beldesinde toprağa verildi.
Gezi Parkı protestolarında kimliği belirsiz kişilerce darp edilen ve hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın tabutunun başında Ethem Sarısülük ve Abdullah Cömert'in anneleri de vardı.
 
Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında eli sopalı kişilerin saldırısına uğrayarak yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın cenazesi memleketi Hatay'a getirildi.
 
Korkmaz ailesinin Ekinci beldesindeki evine konvoyla getirilen cenaze, burada yakınları tarafından sloganlarla karşılandı.
 
Korkmaz'ı taşıyan cenaze aracını gören ailesi gözyaşlarına boğuldu. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde zaman zaman fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti.
 
Ali İsmail Korkmaz'ın cenazesi Ekinci beldesi mezarlığında toprağa verildi.
 
KORKMAZ'IN TABUTU BAŞINDA 3 ANNE
 
Cenazeye katılanlar arasında Ankara'da Gezi Parkı eylemleri sırasında vurulan Ethem Sarısülük'ün ve yine Gezi eylemleri sırasında Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Can Cömert'in annesi de vardı.
 
Abdullah Can Cömert ve Ethem Sarısülük'ün anneleri Ali İsmail Korkmaz'ın tabutunun başında, Korkmaz'ın annesine destek oldu.