info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ayrılınca İntihara Kalkıştı Sevgilisi Gelip Kurtardı

Bilecik te sevgilisinden ayrıldığı öne sürülen üniversite öğrencisi S.B. adlı genç kız inşaat halindeki binanın 3 üncü katından aşağıya atlamak istedi.

 

Polislerin olay yerine getirdikleri genç kızın sevgilisi İ.K., S.B'nin kolundan yakalayıp intihardan vazgeçirdi.
 
Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Bilecik Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu belirtilen S.B. inşaat halindeki binanın 3'üncü kat penceresinden kendini atmaya kalktı. Kendisi gibi üniversite öğrencisi olan İ.K.adlı gençten ayrıldığı için intihara kalkıştığı öne sürülen S.B.'yi inşaatın balkon duvarının üzerinde gören vatandaşlar durumu polisi bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
 
Olay yerine gelen Bilecik belediyesi itfaiye ekipleri inşaatın önüne branda gererken, polislerde ikna için genç kızın yanına gitti. Olay yerinden tesadüfen geçmekte olan psikolog doktor emekli albay Bülent Yılmaz'da polisler tarafından genç kızın bulunduğu yere götürüldü. Psikolog ve polislerin ikna çabaları sonuçsuz kaldı.
 
Polisler, genç kızın ayrıldığı İ.K.'yı bularak telefonla görüşürken, daha sonra olay yerine geldi. Polislerle birlikte genç kızın bulunduğu kata çıkan İ.K., bir süre S.B.ile karşılıklı konuştu. İ.K. yavaş yavaş yanına yaklaştığı S.B.'nin bir anlık dalgınlığından yaralanıp kollarından tutup yanına çekerek kurtardı. Aşağıya indirildikten sonra ambulansa alınan S.B., Devlet Hastanesi'ne götürüldü, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.