info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Caner Erkin, İdmana Yüzükle Çıktı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, eşi hakkında çıkan haberlere tepki olarak idmana yüzükle çıktı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, eşi Asena Erkin ile şarkıcı Berkay hakkında çıkan haberlere tepki olarak takımının Samandıra'daki dünkü antrenmanına evlilik yüzüğü ile çıktı. Bu şekilde bir mesaj veren Caner, eşi ile ilgili çıkan dedikodulara aldırış etmediğini gösterdi.
 
ASENA ERKİN: BEBEK ODASI DEĞİL TUVALETTEN ÇIKIYORDUM
 
Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'in Berkay'la Akmerkez'deki buluşması gündeme bomba gibi düştü. Berkay'la buluştuğunu inkar etmeyen Asena Erkin, "Bir kere bebek odasında yarım saat kaldığımız doğru değil. Bebek odası değil, tuvaletten çıkıyorum orada. Üstelik fotoğraf da yeni değil, temmuz ayında çekilen bir fotoğraf. Neden şimdi kullanılıyor anlamadım." dedi.
ASENA ERKİN: REKLAM MI YAPIYOR ACABA
 
Asena Erkin, "Berkay'ın son albümünün kıyafetlerini ben hazırladım. Ona söz verdim. Ama bu kıyafetleri ona gönderip göndermeme konusunda tereddütteyim.Asena Erkin, "Berkay'ın son albümünün kıyafetlerini ben hazırladım. Ona söz verdim. Ama bu kıyafetleri ona gönderip göndermeme konusunda tereddütteyim. Fotoğrafın Berkay'ın albümünün çıkışına yakın yayınlanması 'reklam mı yapıyor' şüphesi uyandırdı bende. Kimsenin de günahını almak istemem. Berkay'la görüşmemizin tek nedeni iştir." ifadelerini kullandı.
 
CANER ERKİN: EŞİME GÜVENİYORUM
 
Caner Erkin, mekan çıkışında eşinin Berkay'la aşk yaşadığı haberleriyle ilgili soruya, "Konuşulacak bir şey değil, görüntü yeterli bence" dedi. Caner Erkin, şunları söyledi: "Bu fotoğrafın zamanlaması enteresan. Zaten böyle bir fotoğrafın çekildiğinden haberim de vardı. Çıkması için benim futbolda çıkışa geçtiğim bir dönemin seçilmesi tuhaf. Eşime sonsuz güvenim var. Gerisi teferruat." dedi.
 
İDMANA YÜZÜKLE ÇIKTI
 
Bu arada Caner Erkin, dün gerçekleştirilen idmana evlilik yüzüğü ile çıktı. Bu şekilde bir mesaj veren Caner, eşi ile ilgili çıkan dedikodulara aldırış etmediğini gösterdi.