info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Carpisa & Coca Cola’dan Büyük İşbirliği

Coca Colaikonik şişesinin 100. yılını kutlarken, İtalya için simgesel bir marka olan Carpisa da bu özel çalışmaya dahil oldu.

Carpisa bu işbirliği kapsamında, Coca Cola şişesinin pop-art stiline uygun olarak genç, taze, dinamik, yumuşak ve pastel renklerin ağırlıkta olduğu neşeli bir “kapsül koleksiyon” hazırladı.

Carpisaözel Coca Cola Koleksiyonu’nda günlük çantalardan, sırt çantalarına, aksesuarlardan, alışveriş çantalarına birçok alternatif yer alırken, Carpisa mağazalarının vitirinleri de Coca Cola ile gerçekleştirilen işbirliğine özel olarak düzenleniyor.
 
Kendini özel hisseden, stiliyle fark yaratmak isteyen herkes içinCoca Cola koleksiyonu kısa bir zaman için Carpisa mağazalarında.
 
CARPISA  HAKKINDA;
 
2001 yılında İtalya’da kurulan CARPISA  kısa süre içerisinde geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile tüm dünyada hızla yayılarak ticari bir fenomen haline gelmiştir.  Dünya çapında 800’ün üzerinde mağazasıyla müşterileriyle buluşan CARPISA, doğru fiyat ve gerçek kaliteyi İtalyan tasarımıı ile bütünleştiren markadır.  Türkiye’de Landmark Multibrand International  tarafından temsil edilmektedir.