info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dikkat! Yağış Geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale de yağmur ve sağanak yağış etkili olacak.

Hava sıcaklığı ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece artacak.

Rüzgar: Yurdun kuzey ve batı kesimlerinde güney ve batı, diğer yerlerde güney ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR


Buzlanma ve don uyarısı: Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sis uyarısı: Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesi ve hava kalitesinde azalma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çığ tehlikesi: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Ani kar erimeleri uyarısı: Yurt genelinde sıcaklığın hissedilir derecede artmasıyla ile birlikte ani kar erimeleri görüleceğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (lokal su baskını, ani sel ve çığ tehlikesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.