info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dünyanın En İlginç Banka Soygunu Girişimi!

Dünya nın en ilginç banka soygunu listesine girecek olay İstanbul dan

Ellerinde tüfek, tanınmayacak şekilde yüzlerini gizleyip bankaya daldılar. Bu bir soygundur. Eller yukarı cümlesini de yüksek sesle söylediler. Ama o sırada bankada bulunan müşteri ve personelin dikkatini çekmeyi başaramadılar. Herkesin işine devam ettiği banka şubesindeki sessizlik ve normalliğin kahrettiği acemi soyguncular hemen  b planını  uygulamaya koydu.

Şaka yaptık diye bağırarak bankadan sıvıştı ve kendilerini bekleyen plaka bölümü de evleniyoruz yazısıyla kapatılmış otomobille olay yerinden uzaklaştı.

İşte güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerden komedi filmi gibi soygun girişimi.

Avcılar Firuzköy İşbankası Şubesine dün saat 14.30 sıralarında yüzleri maskeli biri silahlı iki kişi, 'Bu bir soygundur, eller yukarı diyerek bankadaki kalabalığa seslendi. Ancak bankadaki hiç kimse istifini bozmadı. Bunun üzerine karşı şok yaşayan acemi  soyguncular yakalanacaklarından korkarak 'Şaka yaptık diye bağırıp geldikleri kapıdan kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği Ekipleri, bankanın güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İncelemede, soygun teşebbüsünün saniye saniye kameralara yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, eli silahlı iki kişi hızlı bir şekilde bankaya giriyorlar.İçeriye girer girmez bir şeyler söyleyen soyguncular, kısa bir süre sonra da bankadan çıkarak kaçıyorlar.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda da plakası 'Evleniyoruz yazısıyla kapatılmış soyguncuların kaçtığı otomobil tespit edildi. Olaydan iki saat sonra da kimlik ve adresleri tespit edilen soyguncular için Esenyurt'da, operasyon düzenlendi.

Operasyonda, soygun girişiminde bulunan ve onların otomobillerini kullanan Feyzullah S.(19), Ferhat E.(19) ve Ercan Y.(19) yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan zanlıların, soygun girişimini itiraf ettiği öğrenildi. Zanlıların, 'Soygun yapmak istedik. Bankaya girince çok kalabalık olduğunu gördük. 'Bu bir soygundur, eller yukarı' dememize rağmen kimse bizimle ilgilenmedi. Bu sessizlikten korkup, 'Şaka yaptık' diyerek geri kaçtık dedikleri öğrenildi.