info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelli Gencin Mutluluk Göz Yaşları

Henüz 40 günlükken geçirdiği havale sonucu beyninde hasar oluşan Emin Arslan ın hayatta en çok istediği şey olan Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan la buluşma hayali Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar sayesinde gerçeğe dönüştü.

Henüz 40 günlükken geçirdiği havale sonucu beyninde hasar oluşan Emin Arslan'ın hayatta en çok istediği şey olan Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan'la buluşma hayali Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar sayesinde gerçeğe dönüştü. Başkan Dündar ve Ömer Erdoğan'ın sürpriz ziyaretinde sevinçten mutluluk göz yaşlarına boğulan Emin'i kaptan sarılarak teselli etti.
 
Osmangazi Belediyesi'nin başlattığı 'Hizmet Evinizde' projesi kapsamında, Zafer Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştiren ekibin kapısını çaldığı Selver ve Sabriye Arslan çifti, taleplerini ekibe, 25 yaşındaki spastik engelli çocukları Emin'in hayranı olduğu Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan'la tanışma arzusunu iletti. Arslan çifti, iki çocuğundan biri olan ve henüz 40 günlükken geçirdiği havale sonucu beyninde hasar oluşan Emin'in fanatik bir Bursaspor taraftarı olduğunu söyledi.
 
Selver ve Sabriye Arslan çiftinin bu isteğinden, 'Hizmet Evinizde' ekibi aracılığı ile haberdar olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'un emektar kaptanı Ömer Erdoğan'ı arayarak bu isteği kendisine iletti. Teklifi kabul eden kaptan ile birlikte Emin'i evinde ziyaret etmeye karar veren Başkan Dündar ve kaptan Ömer, sürpriz bir şekilde Emin'in Zafer Mahallesi'ndeki evlerinin kapısını çaldı. Kendisine, Osmangazi Belediye Başkanı'nın evlerini ziyaret edeceği söylenen Emin, kapıyı açtığında karşısında, yıllardır tribünlerden izlediği ve büyük bir hayranlık duyduğu, tanışıp karşılıklı sohbet etmenin hayallerini kurduğu kaptan Ömer Erdoğan'ı görünce büyük mutluluk yaşadı.
 
Önce Ömer Erdoğan'ın boynuna sarılıp hoş geldin diyen Emin, içeriye davet ettiği kaptana 'Acaba doğru mu, gelen kaptan Ömer Erdoğan mı' dercesine tekrar tekrar bakarken, heyecanına daha fazla dayanamayıp gözyaşları ile ağlamaya başladı. Evlerinin kapısında sevinçten mutluluk gözyaşları döken Emin'i, kaptan Ömer Erdoğan sarılarak teselli etmeye çalıştı.
 
Başkan Mustafa Dündar'la birlikte evlerine gelen kaptan Ömer Erdoğan'nın yanına oturan Emin, kısa süren şaşkınlığının ardından, bildiği bütün Bursaspor tezahüratlarını peş peşe sıralamaya başladı. Büyük bir sevincin yaşandığı evde, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Ömer Erdoğan, üzerinde isim yazılı Bursaspor formalarını hediye edince Emin bir kez daha gözyaşlarına boğuldu. Ömer Erdoğan'ın boynuna sarılan, bir elini omzuna atıp ona tezahüratlar yapan Emin'in sevinci, evde bulunan herkese duygu dolu anlar yaşattı.
 
Bu çok özel buluşma ile ilgili duygularını aktaran Kaptan Ömer Erdoğan, Emin gibi tertemiz duygularla Bursaspor'a verilen destek ve onların hayır duaları ile, Bursaspor'un şampiyonluk yaşadığını söyledi. Kendilerinin başarılarında Emin ve diğer Bursaspor taraftarlarının çok büyük katkısı olduğunu ifade eden kaptan Ömer Erdoğan, "Emir kardeşimiz gibi gerçekten bizi canı gönülden, her şeyleriyle destekleyen taraftarlarımız sayesinde bu başarıları elde ediyoruz. Özellikle şampiyon olduğumuz sene, tüm Türkiye'nin dualarıyla bu şampiyonluğu elde ettik" dedi.
 
Emir'in kendisini çok sevdiğini duyunca, Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte Emin'in ziyaret etmeye karar verdiğini söyleyen Erdoğan, "Burada olmaktan ben de son derece mutluyum. Beni Emin ile buluşturan başkanımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kaptan, Emin'in Bursaspor maçlarını daha rahat izlemesi için de, önümüzdeki sezon kendisine iki kişilik kombine bileti hediye edeceğini söyledi.
 
Ömer Erdoğan'ın konuşması sırasında duygularını ifade eden Emin de, "Kaptanın ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Büyük kaptan evime kadar gelerek bana dünyaları verdi. Kendisini çok seviyorum" dedi.
 
"Hizmet Evinizde" ekibi aracılığı ile haberdar olduğu Bursaspor taraftarı Emin Arslan'ın, kaptan Ömer Erdoğan'la tanışma hayallerini gerçeğe dönüştüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Emin'in yaşadığı sevincin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Emin'in bu mutluluğu hayatta hiçbir şeyle kıyaslanmasının mümkün olmadığını ifade eden Başkan Dündar, "Osmangazi'de yaşayan vatandaşlarımızın her türlü isteğini yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Emin kardeşimizin 'Başkan kaptanı buraya getir' isteğini duyunca, hemen bu isteğini gerçekleştirelim istedik. Bu isteği kaptana ilettik. Sağ olsun o da bizi kırmadı ve Emin'e bir sürpriz yaptık. Onun mutluluğu bize dünyaları verdi" dedi.