info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hatice Ölüme Böyle Götürüldü

MERSİN’de, sevgilisine kaçan ve aile meclisinin aldığı kararla ağabeyi 20 yaşındaki Mahsun Fırat tarafından boğazı kesilip, 40 yerinden bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Hatice Fırat’ın, son anlarının kaydedildiği güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

MERSİN’de, sevgilisine kaçan ve aile meclisinin aldığı kararla ağabeyi 20 yaşındaki Mahsun Fırat tarafından boğazı kesilip, 40 yerinden bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Hatice Fırat’ın, son anlarının kaydedildiği güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Zanlı ağabeyin, kız kardeşini 5 dakika içinde öldürüp, ardından oturup sigara içtiği anlaşıldı.

Fotoğraflar İçin Tıklayınız!

Merkez Mezitli İlçesi’nde Viranşehir Mahallesi sahilinde bir derenin denize döküldüğü kesimde geçen pazartesi günü öğle saatlerinde Hatice Fırat’ın cesedi bulundu. Boğazı kesilerek ve vücudunun çeşitli yerlerinden 40 bıçak darbesi ile öldürüldüğü anlaşılan Hatice Fırat’ın 3 Şubat’ta adı açıklanmayan sevgilisiyle kaçtığı gerekçesiyle aile meclisinin aldığı kararlı ağabeyi Mahsun Fırat tarafından öldürüldüğü belirlendi. Fırat kayıplara karışırken, olayla ilgili gözaltına alınan babası inşaat işçisi 48 yaşındaki Lütfi Fırat, ev kadını annesi 47 yaşındaki Sakine Fırat, ablası 21 yaşındaki Semra Fırat’ın da aralarında bulunduğu 11 kişinin sorgusu sürüyor.

5 DAKİKADA ÖLDÜRDÜ, SİGARA İÇTİ

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken cinayetin işlendiği sahildeki bir sitenin güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Yapılan incelemede Hatice Fırat’ın ölüme götürülme anının kaydedildiği de ortaya çıktı. Genç kızın, ağabeyi Mahsun ve onun adı açıklanmayan arkadaşı ile birlikte sahile doğru yürüdüğü belirlendi. Görüntüde Hatice Fırat, cesedinin bulunduğu menfezin üzerinde katil zanlısı kardeşi ve cinayete yardımcı olduğu öne sürülen ve gözaltında bulunan arkadaşı ile birlikte görülüyor. Bir süre sonra ise Mahsun’un arkadaşı olay yerinden ayrılıyor, burada aile meclisi kararı ile kız kardeşini bıçakla boğazını kesip 40 yerinden bıçaklayarak öldüren Mahsun Fırat, 5 dakika sonra yeniden kameranın çekim alanına girerken görülüyor. Kamera kayıtlarında teşhis edilen Mahsun Fırat’ın, kız kardeşini öldürmesinin 5 dakika sürdüğü anlaşılıyor. Burada oturup sigara içen Fırat, kısa bir süre sonra, spor yapmak üzere yanına bir kadının geldiğini görünce sakin şekilde kalkıp, olay yerinden uzaklaşıyor.