info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İbrahim Tatlıses e Suikast

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İstanbul’da dün gece uzun namlulu silahla uğradığı saldırı sonucu başından yaralandı. Yoğun bakıma alınan Tatlıses’in durumunun kritik olduğu bildirildi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses dün gece Maslak'ta silahlı saldırıya uğradı. Kalaşnikof marka silahla açılan ateş sonucu başından yaralanan Tatlıses'in durumunun ciddi olduğu belirtildi. Maslak'taki Nurol Plaza'da gerçekleştirilen bir program çekimine katılan türkücü Tatlıses, çekimin ardından aracına bindiği sırada saldırı gerçekleşti. Başka bir araçtan uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu, mermilerden biri Tatlıses'in başına isabet ederken, ünlü sanatçının yanında bulunan asistanı Buket Çakıcı da yaralandı.

Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Tatlıses, 45 dakika süren ilk müdahelenin ardından, gazetemizin baskıya girdiği saatlerde yaklaşık 180 dakika sürecek ağır bir ameliyata daha alındı.

Kafatasında kırık var Tatlıses'le birlikte kurşunların hedefi olan asistanının da omzundan yaralandığı ve ameliyata alındığı öğrenildi. Hastaneden Tatlıses ve asistanının sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, Tatlıses'in başına isabet eden kurşunun kafatasında kırık oluşturduğu ancak beyne zarar vermediği öne sürüldü.

İncelemede 20'ye yakın kalaşnikof mermisine ait kovan bulundu. Polis, saldırının gerçekleştirildiği siyah renkli otomobil ve içindeki 5 kişinin peşine düştü. Polis görgü tanıklarının ifadeleri sonucu çalışmalara başlarken, bölgedeki MOBESE kameraları da incelemeye alındı.

Derya Tuna fenalaştı Tatlıses'in vurulduğunun duyulmasının ardından yakınları ve sanatçı dostları hastaneye akın etti. Tatlıses'in “İbrahim Bey benim ölene kadar dostum” diyen eski hayat arkadaşı Derya Tuna ve oğlu İdo da olayı duyar duymaz hastaneye koştu. Tuna, oğlu İdo'yla hastaneye girerken sinir krizi geçirerek hıçkıra hıçkıra ağladı. İdo'nun ise annesinin aksine daha sakin olduğu görüldü. Bir ara hastanenin camından görünen İdo'nun soğukkanlılığını koruduğu görüldü.

SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

Hastaneye gelen ünlüler arasında Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Ajda Pekkan, Deniz Seki, Hakan Altun, Burhan Çaçan, Ebru Gündeş - Reza Zarrab, Aydemir Akbaş, Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek de vardı. Hastanede olağanüstü güvenlik önlemleri alınması dikkat çekti. Hastalara bile tek tek niye geldikleri soruldu. Hastanenin önüne gelen Tatlıses hayranları da haber almak için saatlerce bekledi.

Kaynak : Milliyet