info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnternette Tanıştığı Kıza Tecavüz Etti

Adana da, internetle tanıştığı ve birlikte yaşamaya başladığı kadına, cinsel saldırıda bulunup cep telefonunu yağmaladığı iddia edilen sanık hakkında, 17 yıldan 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ayşe Ç. (34), Artvin'de bulunduğu sırada, internet aracılığıyla tanıştığı Mehmet İ.nin daveti üzerine Adana'ya geldi ve birlikte yaşamaya başladı. Evinde Ayşe Ç'ye saçını çekerek cinsel saldırıda bulunduğu ve cep telefonunu yağmaladığı iddiasıyla 3 Mart'ta tutuklanan sanık Mehmet İ. hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edilen ve hakkında "cinsel saldırı ve yağma" suçlarından toplam 17 yıldan 27 yıla kadar hapis cezası istenen sanıkla ilgili iddianamede, şu ifadelere yer verildi.

"Yaklaşık 4 ay önce sanıkla internette tanışan müşteki Ayşe Ç, 22 Aralık 2010 tarihinde Adana'ya geldi. Sanık Mehmet İ. evinde birlikte yaşamaya başladığı Ayşe Ç'ye, geldikten bir hafta sonra sırtına vurup saçını çekerek zorla cinsel saldırıda bulundu ve bu eylemi birkaç gün arayla tekrarladı.

Sanık Mehmet İ., 2 Mart 2011 tarihinden bir ay kadar önce de yine evlerinde bulunduğu sırada bir daha ailesiyle telefonla görüşmemesi için elinde bir bıçak olduğu halde müşteki Ayşe Ç'yi ölümle tehdit edip cep telefonunu aldı. Müşteki Ayşe Ç, aynı gün polis ekiplerini durdurarak şikayetçi oldu."

Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.