info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihara Kalkışan Konsomatris Kurtuldu 2 Garson Boğuldu

Adana da intihar etmek için sulama kanalına atlayan konsomatrist 31 yaşındaki Derya P. yi kurtarmak için suya giren 36 yaşındaki Harun Daşdelen ile 32 yaşındaki Ferhat Gülşen boğuldu. Derya P. ise kurtuldu.

 

Olay, saat 05.00 sıralarında Kıyıboyu Caddesi'nden geçen Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında meydana geldi. Barda 'Melisa' takma adıyla konsomatris olarak çalışan Derya P., iş çıkışı kanal üzerinde bulunan köprüden suya atladı. Aynı barda garson olan Harun Daşdelen, kadının suda sürüklendiğini görünce kurtarmak için suya atladı. Bir süre sonra Derya P.'yi kurtararak kanalın kenarına tutunmasını sağlayan Daşdelen, akıntı ve soğuk suyun etkisiyle çırpınmaya başladı. Yine aynı barda garson olan Ferhat Gülşen de Harun Daşdelen'i kurtarmak için suya atladı ancak o da sürüklendi.
 
Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Gülşen gözden kayboldu, suda hüreketsiz sürüklenen Daşdelen ise tesadüfen olay yerindeng eçen sualtı kurtarma deneyimli bir polis tarafından sudan çıkarıldı. Sağlık ekipleri, yaklaşık 20 dakika Daşdelen'i hayata döndürmek için müdahale etti ancak kurtaramadı.
 
Bölgeye sevk edilen 3 dalgıç polis, kısa süre sonra yakındaki bir köprünün altında Gülşen'in cesedini buldu.
 
Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan konsomatris Derya P.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, onu kurtamak uğruna kanalmda boğulan Harun Daşdelen ve Fethat Gülşen'in cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
KONSOMATRİS: ATLAMASAYDILAR
 
Sulama kanalından çıkartıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan konsomatris Derya P., ifade için Cinayet Bürosu'na götürüldü. Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi'nde ifade veren P. yüzünü saklamaya çalıştı. Cinayet Büro Amirliği'nde ifade veren P.'nin, "Ben kendilerine beni kurtarmalarını söylemedim. Atlamasaydılar" dediği belirtildi. Derya P., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.