info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İpsala Gümrük Kapısı Tesisleri İşletmeci Kuruluşu Olan Umat A.Ş Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi.

İpsala Gümrük Kapısı Tesisleri İşletmeci Kuruluşu Olan Umat A.Ş Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı Kazan’daki Ankara Lojistik Üssü’nde Dünya Gümrük Günü ve Türkiye ile Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin 400. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte Umat Gümrük ve Turizm İşl. Tic. A.Ş Dünya Gümrük Örgütü liyakat sertifikası almaya layık görüldü.
Dünya Gümrük Örgütü tarafından, 2012 yılı ve özellikle 26 Ocak Dünya Gümrük Günü  “Gümrüklerin Bağlayıcılığı” ve ”Sınırlar ayırır, gümrükler birleştirir” sloganı belirlenmiş ve bu çerçevede ülkemizde bu alanda katkıda bulunan gümrük çalışanları ile firma veya birlik dahil özel sektör temsilcilerine, bu girişim ve çabalarını takdir etmek amacıyla Dünya Gümrük Örgütü liyakat sertifikası verilmesine karar verilmiştir.
Bu kapsamda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önerisi üzerine İpsala Gümrük Kapısı Tesisleri  İşletmeci Kuruluşu Olan Umat Gümrük ve Turizm İşl. Tic. A.Ş Dünya Gümrük Örgütü liyakat sertifikası için uygun bulundu.
Bunun üzerine 26 Ocak 2012 tarihinde düzenlenen törende  Umat Gümrük ve Turizm İşl. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman’a  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Müsteşarı Ziya ALTUNYALDIZ   tarafından Dünya Gümrük Örgütü liyakat sertifikası takdim edildi.