info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbul’a İlk Kar Düştü!

Gece saatlerinde İstanbul`un yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışı görüldü. Son dakika tahminlerine göre kar yağışı yurt genelinde birçok şehirde bugün de devam edecek.

İstanbul’un yüksek kesimlerinde kendini gösteren karla karışık yağmur heyecan yarattı. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün Anadolu’da birçok şehirde süren kar yağışı İstanbul’a soğuk ve yağışlı hava olarak yansıyacak. Ocak ayının ilk hafta sonundan itibaren yeni bir soğuk hava dalgası yurdu etkilemeye başlayacak.

SULTANGAZİ KARLA UYANDI

İstanbul’da bu sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağdı. Kar yağışının olduğu noktalardan birisi de Sultangazi oldu. Saat 07.00 sıralarında başlayan kısa süreli yağış bir vatandaş tarafından görüntülendi.

KAR VE SAĞANAK YURDU SARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Isparta, Burdur ve Bayburt çevreleri ile Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.