info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kâbus Günlerce Sürdü

Diyarbakır’da pazartesi günü görev yaptığı okulun önünden kaçırılan öğretmen S.B., önceki gece kurtarıldı. Aşkına karşılık vermeyen 20 yaşındaki nişanlı öğretmeni kaçıran Ramazan K. ile ona yardım eden 3 kişi yakalandı

Diyarbakır Ergani'de geçen pazartesi günü, görev yaptığı okulun önünden zorla otomobile bindirilerek kaçırılan öğretmen S.B. (20), önceki gece polis tarafından, tutulduğu evden kurtarıldı. Öğretmeni kaçıran Ramazan K. da dün özel harekât polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Nişanlı olan ve Ergani Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda anasınıfı öğretmeni olarak çalışan S.B., pazartesi günü okul çıkışında, Kömürtaş Köyü'nde oturan Ramazan K. (23), Zülfikar B., Ahmet K. ve Mehmet Salih A. tarafından otomobile bindirilerek kaçırıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin gözü önünde gerçekleşen olayın ardından polis ve jandarma kapsamlı bir operasyon başlattı. Kaçırma olayına yardım ettikleri belirlenen Zülfikar B., Ahmet K., ve Mehmet Salih A., önceki gün yakalanarak tutuklandı.

'Gözlerimi bağladılar'
Polis, öğretmeni ararken iki ailenin büyükleri de devreye girdi. S.B.'nin Diyarbakır'ın Dökmetaş Köyü'nde bulunduğu belirlendi. Önceki akşam eve giden polis, S.B.'yi kurtarırken, Ramazan K. kaçtı. Kaçırıldıktan sonra gözlerinin bağlandığını, 7 ayrı yere götürüldüğünü söyleyen S.B., "Üzerinde silah vardı, bana kötü bir şey yapacak diye korktum ama hiç bir şey yapmadı. Kendisini sürekli beni bırakması için ikna etmeye çalıştım. Kötülük yapmaması için onunla evleneceğimi söyledim. Üzerindeki silahı beni götürdüğü evdeki yakınlarına vermesini sağladım" dedi. Ergani'de ablasının evinde olduğunu belirlenen Ramazan K. ise özel harekât polislerinin katıldığı operasyonla yakalandı. K., "Onu seviyorum. Evlenmek için kaçırdım" dedi.

Öğretmenin kuzenini de bir yıl önce kaçırmış
Ramazan K.'nın 1 yıl önce de S.B.'nin amcasının kızını kaçırdığı, ancak ailenin evliliğe izin vermediği öğrenildi. Bu olayın ardından Ramazan K.'nın yakınlarına sürekli olarak, "Ben o aileden mutlaka bir kızla evleneceğim" dediği ve S.B.'yi de bu yüzden kaçırdığı ileri sürüldü.

Genç öğretmeni kaçıran Ramazan K., özel harekât polislerinin de katıldığı bir operasyonla yakalandı.