info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaçacak Gölge Arayacağız

Meteoroloji’den son dakika hava durumu tahminleri…

Yağmurlu geçen yaz mevsiminde yağışlar yurdu terk etti . Meteoroloji'nin tahminlerine göre hafta boyunca Türkiye genelinde güneşli bir hava hakim. Hava sıcaklıklarının bir miktar daha yükseleceği haftada bulutlu bölge sayısı oldukça az olacak, kaçacak gölge alacağız.

Güneş tüm yurtta etkisini hissettiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Trabzon ve Rize’nin iç kesimleri, Erzurum’un doğu, Van’ın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bulutlu ve yağışlı hava sadece Türkiye’nin kuzeydoğusunda kendini gösterecek.

MARMARA Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin çevreleri ile Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Erzurum’un doğu, Van’ın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.