info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2073
Dolar Satış
:
32.2653
Euro Alış
:
34.6708
Euro Satış
:
34.7333
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kılıçdaroğlu nun Aracı Kaza Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar-Ankara yolunda kaza geçirdi.

Burdur'daki temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Ankara'ya dönmekte olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu 06 CHP 01 plakalı makam otomobili, İscehisar Yüksekokul Mevkii'nde mermer ocaklarından gelen ve tali yoldan çıkan beton yüklü TIR'a çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun makam otomobili, yine tali yoldan gelen 08 AT 969 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada, her iki araçta hafif hasar meydana gelirken, Kemal Kılıçdaroğlu ve araçtakiler kazayı yara almadan atlattı.
 
Kılıçdaroğlu, daha sonra 06 CHP 02 plakalı eskort aracına geçerek, Ankara'daki programına yetişmek için yoluna devam etti. Ağır hasarı bulunmayan kaza yapan makam aracı ise şoförü tarafından kullanılarak yoluna davam etti.
 
ADNAN KESKİN: "SAĞLIK DURUMU İYİ UCUZ ATLATTIK"
 
Burdur'dan Ankara'ya gelmek üzere karayoluyla hareket eden ve İscehisar yakınlarında kaza geçiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun gezisine katılan Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin "Sayın Genel Başkanımızda ve bizde bir şey yok. TIR'dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık" dedi.