info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuşadası na 5 Yıldızlı Yeni Tesis

Kuşadası merkezli ünlü turizm acentası Peninsula Grubu nun konaklama alanındaki yatırımlarına bir yenisi daha eklendi.

Kuşadası merkezli ünlü turizm acentası Peninsula Grubu'nun konaklama alanındaki yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Şirketin sekizinci oteli olan Palm Wings Beach Resort & SPA Kuşadası kapılarını müşterilerine açtı.
 
Büyük bir atılım içerisinde olan Türk turizminde her bölgeden yeni tesis açılışlarının haberleri gelirken, son dönemde yatırımcıların yoğun ilgisini çeken Kuşadası yeni bir turistik tesise daha kavuştu. Peninsula Turizm grubu bünyesinde bulunan Bazmer Otelcilik A.Ş.'nin Kuşadası'na bağlı Davutlar'daki Sevgi Plajı mevkiinde yaptığı Palm Wings Beach Resort & SPA isimli beş yıldızlı tesis kapılarını açtı. Peninsula grubunun sekizinci oteli olan tesis, grup bünyesindeki Palm Wings çatısı altında açılan ikinci otel olma özelliğini taşıyor.
 
346 oda ve 910 yatak kapasitesi ile hizmet verecek beş yıldızlı tesisin arsa maliyeti dahil 25 milyon avro yatırım bedeli ile gerçekleştirildiğini açıklayan Peninsula Turizm'in sahibi Tevfik Bağcı, Didim'deki Palm Wings Beach Resort & SPA isimli tesisten sonra aynı isimle Kuşadası'nda ikinci oteli açtıklarını söyledi. Peninsula grubu olarak sekiz otele ulaştıklarını, Peninsula ortaklığındaki Bazmer Otelcilik A.Ş. bünyesindeki Palm Wings Beach Resort otel sayısının ise ikiye çıktığını kaydeden Tevfik Bağcı, "Sektörde Kuşadası merkezli bir seyahat acentası olarak başlayan yolculuğumuz, yıllar içerisinde büyüyerek devam etti. Operasyonlarımızın ağırlığını Kuşadası ve Didim başta olmak üzere Ege Bölgesi oluşturuyor. Antalya da ağırlıklı bir destinasyonumuz. Türkiye'ye en çok turist getiren acentalardan biriyiz. Şirket olarak yaptığımız otel yatırımları da aralıksız devam ediyor. Arsası ve projesi hazır olan yeni bir tesisimiz ile ilgili çalışmalarımız başladı. Yakında yeni tesisimizin temelini atacağız. Peninsula olarak altı otelimiz vardı. Ortağı olduğumuz Bazmer Otelcilik A.Ş'nin ikinci, grubumuzun sekizinci otelini Kuşadası'nda hayata geçirdik. Tesislerimizdeki toplam oda sayısı bin 434, yatak sayısı ise 3 bin 811'e ulaştı. Yeni otelimizin Kuşadası ve Türk turizmine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.