info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lise Öğrencisi Kız, Okulda İntihara Kalkıştı

11. sınıf öğrencisi E.C, ders saatinde okulun 3.kat penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Sağ ayağı kırılan ve belinde incilme olan 17 yaşındaki E.C in erkek arkadaşından ayrıldığı için intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Bilgisayar muhasebe labaratuarındaki ders sırasında kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek öğretmeninden izin isteyen genç kız, bir üst kattaki boş sınıfın penceresine çıkıp kendisini boşluğa bıraktı. Bu sırada okul bahçesinde bulunan öğrenciler E.C'in düştüğünü görerek okul yönetimine haber verdi. Okul yönetimi zaman kaybetmeden durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yere düşerek yaralananan genç kızı ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Ambulansla hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki lise öğrencisinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. E.C'in sağ ayağının kırıldığı ve çekilen tomografiyle vücudunda hasar oluşup oluşmadığının belirleneceği öğrenildi. Bu arada polisin ifadelerini aldığı E.C'in sınıf arkadaşları, sevgilisinden ayrılan genç kızın pencereden atlayarak intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Olayın ardından hastaneye gelen E.C'in arkadaşlarının olayın şokunu atlatamadıkları görülürken, polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.