info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Liseli Kızı İntihardan Polis Kurtardı

Tokat ta girdiği bunalımdan sonra kalede intihar girişiminde bulunan lise öğrencisi 17 yaşındaki K.Ö., polis tarafından son anda kurtarıldı.

Tokat'ta girdiği bunalımdan sonra kalede intihar girişiminde bulunan lise öğrencisi 17 yaşındaki K.Ö., polis tarafından son anda kurtarıldı.
 
Kent merkezinde sabah saatlerinde Tokat Kalesi burçlarında genç bir kız olduğunu fark edenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine giden polis ekipleri, kalenin en ucunda bulunan yere çıkarak oturan Plevne Lisesi son sınıf öğrencisi K.Ö.'nün yanına gitti. K.Ö., polisin görüşme teklifini reddederek yanına yaklaşmamalarını istedi.
 
Bunun üzerine sağlık ve kurtarma ekipleri de sevk edildi. Kaleye çıkan ekipler K.Ö.'yü ikna etmek için uzun süre uğraştı. Yaklaşık 1 saat süren çaba ardından ekipler K.Ö.'nün yanına yaklaştı. K.Ö. bacaklarını kale burcundan sarkıttı. İkna çalışmaları sırasında Başkomiser Yakup Rahime, K.Ö.'nün yanına yaklaştı.
 
K.Ö.'nün yaklaşmaması yönündeki uyarılarına rağmen bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, K.Ö.'yü yakalamayı başardı. Kaleden indirilen K.Ö., tedavi için ambulansla hastaneye kaldırıldı. K.Ö.'nün intihara teşebbüs nedeni açıklanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.