info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Liselilerin Sır İntiharı

Mersin de Merkez Yenişehir ilçesinde narenciye bahçesinde kafalarından tek kurşunla öldürülmüş iki kişinin cesedi bulundu.

Polis aralarında gönül ilişkisi olduğu öne sürülen iki liseli gencin intinhar etmiş olabileceği ihtimalini üzerinde duruyor. Cesetlerin çevresinde yapılan aramada ise silah bulamadı.

 
Olay, Akşam 19.30 sıralarında Okan Merzeci Bulvarı Menteş Mahallesi'nde bulunan portakal bahçesinde meydana geldi. Bahçe içine giren bir vatandaş biri genç kız iki ceset görerek durumu 155 Polis İmdat telefonuna bildirdi. Olay yerine giden polis portakal ağaçlarının altında 16 yaşlarında üzerinde lise forması olan kız çocuğu ile 17 yaşlarında bir erkek çocuğunun cesetleri ile karşılaştı. yapılan araştırmada cesetlerden birinin Mersin Merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Polis Merkezi'nde görevli polis memuru R.A.'nın kızı lise son sınıf öğrencisi Tuğba Gül Ateş, diğerinin ise Denizcilik Lisesi öğrencisi Hüseyin Akıncı olduğunu belirlendi. Cesetlerden genç kızın kafasının arka tarafından, erkeğin ise şakağından sıkılan tek kurşunla öldükleri belirlendi.
 
Tuğba Gül Ateş'in dün akşam saatlerinde izinli olan ve dinlenen babasının beylik tabancasını yanına alarak evden intihar etmek üzere çıktığı, polisin de her yerde genç kızı aradığı ancak bulamadığı ortaya çıktı. Cesetlerin bulunduğu bölgede arama yapan polis kızın okul çantasından başka bir şey bulamadı. Çevrede yapılan tüm araştırmaya rağmen suç aleti silaha da rastlanmadı. İntihar şüphesi üzerinde duran polis silahın bulunmaması üzerine araştırmasını genişletti.
 
Olay yerine gelen cesetlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Tuğba Gül Ateş'in cenazesi Mersin Devlet Hastanesi morguna, Hüseyin Akıncı'nın ise Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.