info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meteoroloji Uyardı: Soğuk ve Yağışlı Hava Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre; yurdun birçok yerinde sağanak yağış bekleniyor. Son bir haftadır bahar havası yaşayan İstanbul’da da yağış var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Bursa, Yalova, Manisa, Mersin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bingöl çevreleri ile öğle saatlerinde Adana'nın kuzey, gece saatlerinde Antalya'nın Kaş ve Kale ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Bursa, Yalova, Manisa, Mersin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bingöl çevreleri ile öğle saatlerinde Adana'nın kuzey, gece saatlerinde Antalya'nın Kaş ve Kale ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Muş, Bingöl, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.