info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ölümden Kaçamadı

Ağabeyi tarafından alkollü direksiyon başına geçmesin diye iş yerine kilitlenen adam, işyerinin balkonunda telefonla konuşurken dengesini kaybedip düştü ve yaşamını yitirdi

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde Hüdayi Çelik (44) arkadaşı Mustafa Şükrü Polat'ı alkollü olarak direksiyon başına geçmemesi için iş yerine kilitledi. Bu sırada 2'nci kattaki iş yerinin balkonunda telefonla konuşurken dengesini kaybedip düşen Polat hayatını kaybetti.Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Donanmacı Mahallesi 1719 Sokak 25 numaradaki apartmanın 2'inci katında bulunan Çağdaş Ajans'ta meydana geldi. Hüdayi Çelik ve Mustafa Şükrü Polat, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kız arkadaşlarıyla birlikte alkol alarak eğlendi. Bir süre sonra kız arkadaşlarının evlerine gitmek istemesi üzerine, iki çocuk babası Polat, aracıyla bırakabileceğini söyledi. Polat'ın alkollü olarak direksiyon başına geçmesini istemeyen arkadaşı Çelik, iddiaya göre ajansın dış kapısını içeriden kitledi.

Bir süre sonra balkona çıkarak cep telefonuyla konuşmaya başlayan Polat, dengesini kaybederek 2'inci kattan başının üstüne beton zemine düştü. Polat'ın yere düştüğünü gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri, yaptıkları muayenede Polat'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.Zaman zaman fotoğraf çekip, kendisine yardım eden arkadaşı Polat'ın dışarı çıkıp alkollü olarak araç kullanmasına engel olduğunu belirten Çelik, "Bu sırada cep telefonu çaldı. Aşağıdan kız arkadaşlarımızın aradığını tahmin ediyorum. Telefonda konuşurken balkona çıktı. Ben de içerideydim. Daha sonra duyduğum gürültüyle balkona çıktığımda Polat yerde kanlar içerisinde yatıyordu" dedi.Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.