info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polis Tatlıses in Korumalarının İfadesini Alınıyor

Tatlıses in 2 koruması ve şoförü ifade için emniyette

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in iki koruması, silahlı saldırıyla ilgili ifade vermek üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne geldi.

Tatlıses ile asistanı Buket Çakıcı'nın silahla yaralandığı saldırıyla ilgili olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünce sürdürülen soruşturma kapsamında, Tatlıses'in emekli polis memuru oldukları öğrenilen iki koruması, ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğünün bulunduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Gayrettepe'deki yerleşkesine geldi.

Korumaların ifadesinin alınmasına devam edildiği bildirildi.

SALDIRIYLA İLGİLİ KUŞKULU İSİM KONUŞTU
İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'taki ortağı Rojdi Sait, saldırı sonrası kendisinin adres gösterilmesine tepki göstererek, Tatlıses ile aralarında ağabey-kardeş ilişkisi olduğunu söyledi.

Devlet Başkanı Celal Talabani'ye yakın olduğu öğrenilen Rojdi Sait, Irak'ın en zengin kişileri arasında gösteriliyor. Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in oğulları Uday ve Kusay ile ortaklık yapan ve sonrasında Mısır'a kaçan Rojdi Sait bir süreden Erbil ve Süleymaniye kentlerinde büyük yatırımlara imza attı. Sait, iki yıldır Tatlıses'le bölgede toplu konut, büyük inşaat yatırımları, bingo gibi piyango oyunları ve demir fabrikası dahil bir çok alanda ortak yatırımlara girişmişti. Rojdi Sait ile Tatlıses arasındaki ortaklık bir süre önce bozulmuştu. Sait ise saldırı ile ilgili bir ilgisinin olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen hafta İstanbul'da birlikteydik. Ben ve misafirlerim Tatlıses Show'a katıldık. Ardından misafirlerimizle birlikte Tatlıses Kebap'ta yemek yedik. Irak'ta gerçekleştireceğimiz yeni projeleri konuştu. Hatta, ortağımız Abdulkadir Talabani Bey, Tatlıses'e Nissan bir cip hediye verdi. Tatlıses bu hafta sonu Erbil'e gelecekti. Ertelediğimiz İbo Bingo Şans oyunlarını yeniden başlatacaktık."

Ortağım değil ağabeyim
Rojdi Sait, Tatlıses'le ortaklığının sona erdiği iddialarını da reddederek, "Tatlıses'le bir çok alanda ortak projelerimiz vardı. Ortağım değil aynı zamanda bir abimdi. İbrahim Bey ile sadece iş değil ailece yakındık. Saldırıyı duyar duymaz gece uyuyamadım. Benim saldırıdan sorumlu tutulmam beni derinden sarstı. Aramızda bir husumet yok. İbrahim Bey'in sağlığına kavuşması için servetimi feda ederim" dedi.

Tatlıses: Iraklı ortak yüzünden sabahlara kadar uyuyamıyordum
İki hafta önceki Beyaz Show'da Tatlıses, Irak'ta özellikle Erbil'deki iş yaptığı ortağı Rüşdi Said ile yollarını ayırdığını söyledi. Irak'ta girdiği piyango ihalesinin yanı sıra Süleymaniye ve Erbil'de iş yapmaya başladıkları Said'e avukatı kanalıyla ihtarname çektiğini belirten Tatlıses, "İlk kez ortaklı iş yaptığım için sabahlara kadar uyuyamıyordum. En sonunda dedim ki, biz bu işi tatlılıkla bitirelim ama bu demek değil ki, Erbil'deki inşaatlar bitmeyecek. Söz verdim, söz vermek başka bir şeye benzemiyor" demişti.

Kaynak : Milliyet