info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sürat Kargo dan İşadamlarına İndirim Kampanyası

Sürat Kargo, Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) üyelerine yönelik kampanya başlattı.

Sürat Kargo, Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) üyelerine yönelik kampanya başlattı. Bu kapsamda SASİAD üyesi ve onlara bağlı firmalar, kargolarını yüzde 70'e varan indirimlerle gönderebilecek. SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Yörükoğlu ve Sürat Kargo Salihli Temsilcisi Mehmet Sonuç'un imzaladığı kampanya protokolü, 30 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek.
 
Salihli Sürat Kargo Temsilcisi Mehmet Sonuç, kampanyadan faydalanmak için SASİAD üye olan firmaların, dernekten alacakları üyelik belgesiyle en yakın Sürat Kargo şubesine başvurabileceğini ve 0 850 202 02 02 numaralı telefondan müşteri temsilcileriyle iletişime geçebileceklerini ifade etti.
 
İzmir Bölge Müdürü Ali Ayverdi ise Sürat Kargo'nun son yıllarda sektörün parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, "Sürat Kargo, 2003 yılından bu yana sektöre birçok yenilik kazandırdı. Kargo teslim edildiği anda SMS ile müşterileri bilgilendiren ilk firma olduk ve bu hizmetimiz sonucunda Tüketici Kalite Ödülü'ne layık görüldük. Ayrıca doğada yüzde 100 çözünen çevreci poşeti sektörle tanıştıran ilk kargo firmasıyız. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Bunun yanında Türkiye Futbol Federasyonu resmi kargo sponsoru olarak başta milli takımımıza ve spora destek veriyoruz" dedi.