info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tarım Bakanı Pakdemirli Sessizce Gelip Gitti

Tarım ve Orman Bakanı DR. Bekir Pakdemirli, Tekirdağ’a bir dizi ziyaret için geldi.

Sabah saat 10.00’da Özcanlar restaurantta basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Bakan Pakdemirli Tekirdağ’ın kamu idarecileriyle istişarelerde bulunurken, herhangi bir basın açıklaması yapmayarak ilginç bir basın buluşması gerçekleştirdi. 


Yaklaşık bir saat süren kahvaltıdan Tekirdağ ve gerçekleştirilecek projeler hakkında beklentilere rağmen basına herhangi bir açıklama gelmedi. 
Kahvaltının ardından Valilik ziyareti gerçekleştiren Bakan Pakdemirli, Ak Parti ve MHP il başkanlığı ziyaretinin ardından Önder Çiftçi derneğinin yeni hizmet binası açılışını gerçekleştirdi. 

Hayrabolu'da kanola ve buğday hasadı katılının akabinde çiftçilerle buluşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, temaslarını tamamlayarak Ankara’ya geri döndü. 

Basın kahvaltısında Tekirdağ için proje ve destek konularında bilgi beklentisinde bulunan basın mensupları, bu ziyaretten eli boş ayrılırken, basın mensuplarının birçoğunun çağırılmaması, bakanın programının takibi için oluşturulan Whatsapp grubunda birçok basın mensubunun Valilik tarafından dahil edilmemesi, programı takip için basın mensuplarına araç tahsisinde ve program bildiriminde sıkıntılar yaşanması, “Tekirdağ’da neler oluyor? Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın yaptığı gibi, basın mensupları ayrıştırılıyor mu? Sorularını gündeme getirirken, “madem bir basın açıklaması yapılmayacaktı, bu basın buluşmasının nedeni neydi? Düşüncesi bir soru işareti olarak kaldı. 

 

 

Kaynak : Murat Ürtekin