info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Yıldızları Akdeniz Oyunları Açılışında Gösteri Uçuşu Yapacak

Mersin de 20 Haziran da başlayacak 17 nci Akdeniz Oyunları nın açılış töreninde Türk Hava Kuvvetleri ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, kent semalarında gösteri yapacak.

Mersin'de 20 Haziran'da başlayacak 17'nci Akdeniz Oyunları'nın açılış töreninde Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, kent semalarında gösteri yapacak.
 
Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz Oyunları'na sayılı günler kala kentteki heyecanın giderek artığı, oyunlar kapsamında yollar, üst geçitler ve binaların dış cephelerinin Akdeniz Oyunları logolu tanıtım materyalleri ile kaplandığı ifade edildi. Açıklamada, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları'nın da bu heyecana Mersin'de yapacağı gösteri uçuşuyla ortak olacağı duyuruldu.
 
20 Haziran akşamı saat 20.30'da 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nda düzenlenecek Akdeniz Oyunları Açılış Töreni öncesi Türk Yıldızları'nın saat 17.00'den itibaren Mersin İdman Yurdu Meydanı ile çevresinden izlenebileceğini belirten Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Tüm halkımızı Adnan Menderes Bulvarı içerisindeki Mersin İdman Yurdu Meydanı'na davet ediyoruz" dedi.