info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üniversite Öğrencisinin Feci Sonu

İZMİT’de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla atan otomobilde bulunan üniversite öğrencisi, 23 yaşındaki Saniye Çaylak öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, dün gece İzmit’te Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana geldi. Gölcük İlçesi’nden İzmit’e gelen 27 yaşındaki Berkan Akata yönetimindeki 59 EH 943 plakalı otomobil, Outlet Center AVM yakınında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Araç daha sonra orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Araç birkaç takla atarak ters döndü.
 
Kazada otomobil sürücüsü Berkan Akata, 26 yaşındaki Saadet Ceri, 23 yaşındaki Saniye Çaylak ve 25 yaşındaki Serkan Köylü ağır yaralandı. Yaralılar, İzmit seka Devlet ve Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan, Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olduğu belirtilen Saniye Caylak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerine devam ediliyor.
 
SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
Kaza ardından yapılan araştımada halen tedavisi devam eden otomobil sürücüsü Berkan Akata 1.49 promil alkollü çıkarken 4 arkadaş Gölcük tarafında gittikleri bir yemekten dödükleri sırada kazanın olduğu belirtildi.
 
Kazada ölen Saniye Çaylak’ın yaralı olarak kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde kalbinin durduğu, yapılan müdehale ile tekrar çalıştırıldığı ancak, daha sonra hayatını kaybettiği ifade edildi. Saniye Çaylak’ın ailesinin Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde oturduğu ve kendisininde Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu’nda son sınıf öğrencisi olduğu kaydedildi. Saniye Çaylak’ın ayrıca bir süre önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ’Bana Herşey Yakışır’ adlı yarışma programına da katıldığı ifade edildi.