info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaşlar Uyarıları Dikkate Almıyor

Corona virüs önlemleri İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde ekiplerce denetleniyor. Vaka sayısının en çok görüldüğü İstanbul`da boğaz kesmi boş kaldı. Arnavutköy`de top oynayan çocuklar görüntülere takılırken Avcılar`da bulunan bir parkta virüsü hesaba katmadan güneşin tadını çıkaranlar polis engeline takıldı.

Taksim'de ise Polis Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Taksim'de Cumhuriyet Anıtı’na çelenk konuldu. Tören, sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak yapıldı.

AVCILAR

''Evde kal'' çağrıları yurt genelinde sürerken Avcılar Emekliler Parkı'ndaki banklarda güneşin keyfini çıkaranlar oldu.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bunun üzerine sık sık parka gelerek burada oturanlardan evlerine gitmelerini istiyor.

Bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dezenfekte çalışması yaptığı sırada ıslanmamak için kısa süreliğine oturdukları banklardan kalkan, görevlilerin uzaklaşmasının ardından buraya gelerek gazete kağıtları ile kurutmaya çalışanların ardından güneşli hava ile birlikte park tekrar ziyaretçilerle doldu.

BEBEK SAHİLİ

Bugün de yasağa rağmen sahilde yürüyüş yapanlar oldu.

Bebek bisiklet süren kadını, o sırada oradan geçen zabıta ekibi uyardı. Bir başka kişi ise bisikletini caddede kullandı.

Salgın önlemleri kapsamında 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasağı bulunurken Arnavutköy'de bir grup çocuğun okul bahçesinde top oynadığı görüldü.

Sosyal mesafennin yanında çocukların maske ve eldiven dahi kullanmadığı da dikkat çekti.

Sabah saatlerinde poyrazın etkisi olduğu İstanbul Boğazı, turkuaz rengiyle dikkat çekerken sakinlik yaşandığı görüldü.