info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yalancı Bahar Ne Zaman Bitiyor?

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul da hafta başından itibaren etkili olan bahar havasının yarın da devam edeceğini belirterek, kentte sıcaklıkların cuma günü erken saatlerde başlayacak sağanakla birlikte mevsim normallerine ineceğini söyledi.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde seyrettiğini söyledi. Yıldırım, bugün İstanbul genelinde hava sıcaklığının 18-22 derece ölçüldüğünü ifade etti.

Hava sıcaklıklarının ilçelere göre de farklılık gösterdiğine işaret eden Yıldırım, sıcaklığın bugün Eminönü'nde 19, Sarıyer-Kilyos'ta 20 ve Şile'de de 22 dereceyi bulduğunu belirtti.

"İstanbul'da hafta başından itibaren devam eden bahar havası yarın da sürecek" diyen Yıldırım, sıcaklıkların yarın da 18-22 derece civarında seyredeceğini kaydetti.

İstanbul'da cuma günü havanın 15 derece civarında olacağını belirten Yıldırım, "Sıcaklıklar, cuma erken saatlerde başlayacak sağanakla birlikte mevsim normallerine inmeye başlayacak" dedi.

Hafta sonu esecek kuvvetli poyrazla birlikte sıcaklıkların daha da azalacağına dikkati çeken Yıldırım, sıcaklıkların cumartesi 13, pazar günü de 10 dereceye kadar ineceğini de söyledi.