info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yıldız-Sem İş Dünyasının Kalbinde

Gelişimi ve değişimi hedefleyen kurumların özel eğitim ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren Yıldız YILDIZ-SEM, iş dünyasının kalbi olarak nitelendirilen Maslak’ta hizmet alanını arttırıyor.

Kurumsal anlamda eğitim ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla kurulan YILDIZ-SEM, büyümeye devam ediyor. Bilgi toplumuna geçtiğimiz bu dönemde; eğitim alanlarının çeşitliliği ve yüksek hizmet kalitesiyle, kişi ve kurumlara yaşam boyu eğitim, araştırma ve danışmanlık desteği veren alanında öncü bir merkez olan Yıldız-Sem, yeni şubesi Maslak-Sem’i hayata geçiriyor.
 
Maslak-Sem Meslek Yüksek Okulu bünyesinde yeni ve donanımlı 8 adet derslik ve 1 adet konferans salonuyla ve yabancı dil, bilgisayar, teknik, sertifika, kültür, sanat, spor, uzaktan eğitim programlarından oluşan geniş eğitim yelpazesi ile faaliyete geçecek.
 
Maslak- Sem Şubesi bir yandan Yıldız-Sem’deki hizmetlerin devamını sağlarken diğer taraftan yeni bir bakış açısı, yeni hedefler ve yeni çalışma gruplarıyla bireylerin ve kurumların mevcut ihtiyaçlarını karşılamayı ve gelecekteki olası ihtiyaçlarını tahmin etmeyi hedefleyerek kurumsal ve bireysel eğitim ve danışmanlık hizmeti verecek.Eğitimi sosyal sorumluluk bilinciyle değerlendiren Yıldız-Sem, Maslak Sem şubesi ile ulusal ve uluslararası düzeyde iş dünyası ile üniversite arasında bir köprü oluşturacak.
 
Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi; üniversitenin öğretim üyelerinin bilgi birikimi ve tecrübesinden yararlanarak Yabancı Dil, Bilgisayar, Teknik, Sertifika, Uzaktan Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor programlarından oluşan geniş eğitim yelpazesi ile kurumsal gelişime katkı yapmaya çalışmakta. Bütün eğitim programları, araştırma- geliştirme ve danışmanlık faaliyetleri kurumların özel ihtiyaçları ve ilgilerine göre kurumlara özel yapılandırılabilmekte.
 
Üretim faktörlerinin en değerlisi olan insanı eğitmek ve geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunmak ve çeşitli projeler üretmek maçıyla kurulan YILDIZ-SEM,bu doğrultuda kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlara ve kişilere ihtiyaç duydukları alanlarda araştırmalar yapıyor ve yaptırıyor. Danışmanlık hizmetleri veren YILDIZ-SEM, çeşitli alanlarda eğitim programları planlıyor.