info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Yöneticileri Karacakılavuz’da Afet İncelemesi Yaptılar

Ak Parti Yöneticileri Karacakılavuz’da Afet İncelemesi Yaptılar

7 Mayıs 2015 akşamı Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve doludan uğranılan zararın tespiti hususunda AK Parti İl Başkanlığı çalışmalarını sürdürüyor. 
Zararın tespiti için o akşam Karacakılavuz mahallesine giden AK Parti heyetinde İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekili Adayı Mustafa Yel, Süleymanpasa İlce Başkanı Cüneyt Yüksel ile il-ilçe yönetim kurulu üyeleri yer almıştı. AK Partili heyet, zarara uğrayan çiftçilerle tek tek görüşerek geçmiş olsun dileklerini paylaştılar. Heyet, çiftçilerle görüşürken özellikle buğday ve kanola tarlalarında uğranılan zararı da yerinde gördüler. 
 
 
Çiftçilerle görüşürken İl Başkanı Ahmet Akçay, basta Tarım İl Müdürlüğü olmak üzere Tarsim gibi konuyla ilgili kurumlarla görüşerek izlenimlerini yetkililerle paylaştı ve yapılması gerekenler konusunda önerilerini iletti. AK Partili yöneticiler, dolu afetinden kaynaklanan zararın tazmini için mümkün olanın yapılması için girişimlerini sürdüreceklerini söylediler.
 
 
TREDAŞ İLE KESİNTİLER KONUŞULDU
AK Parti heyeti yaşanılan elektrik kesintileriyle ilgili şikâyetleri de not aldıktan sonra TREDAS yetkililerini arayarak durumu görüştüler ve şikâyetleri ilettiler. 
Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay şunları söyledi:
“Allah şehrimizi, çiftçimizi ve tüm vatandaşlarımızı olabilecek tüm afetlerden korusun. Bizler, Tekirdağ’da iktidar partisinin temsilcisi olarak vatandaşımızın yanında olmak için geldik. Zarara uğrayan arazileri yerinde inceledik. Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çiftçimizin yaralarını sarmak hususunda tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız.”
Vali Eski yardımcısı ve milletvekili adayı Mustafa Yel de yaptığı kısa konuşmada zararın tazmini için süreci yakından izleyeceklerini söyledi.
Kaynak : Murat Ürtekin