info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bo Derek Boğaz ı Yüzerek Geçecek

Çanakkale Rotary Kulübü organizasyonuyla, 27 nci kez düzenlenecek Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması nda, ünlü Hollywood yıldızı Bo Derek de yüzerek boğazı geçecek.

Çanakkale Rotary Kulübü 27'nci Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması yarın Eceabat-Çanakkale arasındaki 3,5 millik parkurda yapılacak. Saat 10.00'da Eceabat kumsalından başlayıp, Çimenlik Kalesi'nde sona erecek yarışmaya 167'si yabancı toplam 540 kişi katılacak. Yarışmacılar arasında ABD'li ünlü Hollywood Yıldızı Bo Derek de yer alacak. Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçecek olan Bo Derek, yarışma öncesinde Barbaros Mahallesi'ndeki Dabakoğlu Tesisleri sahilinde antreman yaptı.
 
"KORKUYORUM"
Antrenman için mayo giyip, bone ve deniz gözlüğü takan Bo Derek'in basın mensupları tarafından görüntülenmemesi için çevresindekiler havlular açarak önlem aldı. Ancak basın mensuplarının ısrarı üzerine Bo Derek, yanlarına gelerek kısa bir açıklama yaptı. Bo Derek, "Bu benim açık denizdeki ilk yüzüşüm olacak. Hero ile Leandros gibi burada olmak beni çok mutlu ediyor. Türkiye'ye gelmekten, burada olmaktan çok mutluyum. Hava ve deniz çok güzel. İnşallah güzel bir yarış olacak. Ama biraz stresliyim ve korkuyorum" diye konuştu.
 
Bo Derek, daha sonra basın mensupları çekim yaptığı için bacaklarını beline sardığı bir havlu ile kapatarak deniz kenarına kadar yürüdü. Derek, daha sonra bir yüzme antrenörü eşliğinde denize girip, antreman yaptı.
 
Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Serhat Soydan, yarışmanın, Hero ve Leandros'un Abidos Krallığı'nda yaşanan efsanesine dayanarak düzenlendiğini belirtip, "Bu yıl ki yarışmaya Hollywood Yıldızı Bo Derek'in yanı sıra işadamı Sadettin Saran, ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner gibi ünlü isimler katılacak" dedi.