info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namaz Kıldıktan Sonra İnfaz Ettiler

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ile ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya attı.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazığoğlu hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Yazıcıoğlu'nu öldürüldüğünü iddia eden Dilipak, ölmeden önce BBP liderinin iki rekat namaz kıldığın söyledi.
 
Dilipak'ın konferansta dile getirdiği iddialar, mevcut raporların yanısıra bölgedeki hava hakeretlilikleri ile bugüne kadar ortaya atılan iddialardan çok farklı. Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düştüğü hemen hemen tüm raporlarda sabit. Dilipak'a göre ise helikopter düşmedi, bölgeye zorunlu iniş yaptı.
 
İşte Dilipak'ın açıklamasından satırbaşları;
 
"HELİKOPTERE BİNMEDEN BENİ ARADI"
 
Muhsin Yazıcığlu helikoptere binmeden önce aradığı bir gazeteci var, o da benim. Dedim bak başkanım. Biz bu dünyada yaptıklarımızın hesabını vereceğiz ama yapmamız gerekipte yapmadıklarımızın da hesabını vereceğiz. Söylediğimizin söylemediğimizin hesabını vereceğiz. Sen bazı şeyler biliyorsun, ben bilmiyorum. Senin bildiklerini rüyamda görsem dudağım uçuklar.
 
"NAMAZ KILDIKTAN SONRA İNFAZ ETTİLER"
 
Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu'nu infaz etti. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var. Muhsin Başkan sağ olarak 2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi.