info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

100.Yılda Sözde Ermeni Özde Türk Katliamı 3

“ASALA ERMENİ DİASPORASI VE AVRUPA DESTEĞİ”
Biz dün olduğu gibi bugün de kardeş olarak yaşamaktan yanayız.İstanbul’un Kuzguncuk semtinde aynı avluda yer alan Cami ve Ermeni kilisesi bunun en bariz örneğidir.Ermeni mimarlarımız doktorlarımız kuyumcularımız udilerimiz bestekarlarımız artistlerimiz senaristlerimiz40-50 yıl önce el üstünde tutulur onların Ermeni’liklerine aldırmazdık.Ayrılık kayrılık yoktu.Okulda mahallede pek çok Ermeni Yahudi arkadaşlıklar oluşmuştu.Ama biz onların Ermeni Rum veya Yahudi olmalarını hiç ama hiç dert etmezdik.Farklı da görmezdik.Sonra ne oldu?ASALA DENİLEN BİR ÇETEYİ HORTLATTILAR.
Amerika ve Fransa’da yaşayan Ermeni’ler arasında Türk düşmanlığını peydahladılar. Çünkü batılı emperyalist güçler öyle istiyordu.Oyunun ikinci sahneye koyuyorlardı.
Amaç Türkiye’nin kalkınmasınıönlemek yine Ermeni’yi kandırarak soyunu kurutmaktır.
Üzerinden 100 yıl 200 yıl geçmiş olayları kurcalamak kıvılcımları ateşe dönüştürmek yerine dost ve kardeşçe yaşamak önlenmektedir.Ermenistan  ile Türkiye arasında kapalı kapılar olsa da pencereler ardına kadar açıktır.Haftada 5-6 uçak seferi ve pek çok otobüs seferleri yapılmaktadır.Türkiye’ye gelen Ermeni’ler bir daha Ermenistan’a dönemk istememektedirler.Özellikle ermeni hanımlar Türkiye’de güzel işler bulmaktadırlar.Türk çocuklarına dadılık ediyorlar ve bu yolla Ermenistan ekonomisine katkı sağlıyorlar.
Diaspora ise tüm varlıklarını bir soykırım yalanına bağlamışlar bu şekilde birbirlerine destek oluyorlar varlıklarını sürdürüyorlar asimile olmaktan korunuyorlar ve bir çokları da bu yoldan elde ettikleri yardım paraları ile zengin oluyorlar.
Yalnız şu var ki çok büyük propagandalarla tüm Dünyanın dikkatini üzerlerine çekmişler ve kendilerini haklı gösterebilmek için büyük gayretler içine girmişlerdir.
Türkler ise hem vurdumduymazlıklarına devam etmekte hem de konuya o kadar ilgisiz ve yabancı davranmaktadırlar ki malesef bilgisizlikleri nedeniyle gün geliyor “hepimiz Ermeniyiz” sloganlarıyla sokaklara dökülüyorlar.AGOS gazetesinin geçmişini ve ideolojisini bilmeyenler her ne kadar her türlü öldürülmeye karşı olsak da bu yönde yargıya taşınan birini kahraman ilan ediyorlar.
 
 YARIN;İTİRAFLARLA ERMENİLERİN TÜRK KATLİAMI