info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ak Parti Sınavında Son Hafta

Sözünüzü Tutma Zamanı Geldi

MUSTAFA YEL; Sözünüzü tutma zamanı geldi. 
MESTAN ÖZCAN; Sözünüzü tutma zamanı geldi. 
İRFAN DEMİR HOCAM; Sözünüzü tutma zamanı geldi. 

Artık Tekirdağ’ın kamu idaresi anlamında yenilenme zamanı geldi. 
BU KEZ OLSUN BASININ ÖNERİLERİNİ KULAK ARDI ETMEYİN. DEFALARCA SÖYLEDİM, BANA SÖZ VERDİNİZ. HANTAL DEĞİL, HIZLI VE BAŞARILI BİR KAMU DÖNEMİ BEKLİYORUZ. 

Yazdık, çizdik, anlattık, Ak Partiye en çok zararı kamu kurumlarının görev ihmali, usulsüz ve sorumluluktan doğan yönetici uygulama atamaları olduğunu söyledik. 
Kamuda bazı idarecilerin adeta hükümete zarar verdiğini dile getirdik. 

1-Sağlıkta köklü değişim dedik, 
2-15 yıldan fazladır sayısız bürokrat değiştiği halde, dernekler müdürünün adeta koltuk ile bir vücut olduğunu, bu kadar uzun süre o koltukta oturan müdürün kimden torpilli olup 15-20 yıldır neden tayininin çıkmadığını, STK ların bu nedenle kaybedildiğini, kendisine temizlik, giyim yardımlarını sahte imza ile alan dernek mensubunun dosyasını neden örtbas ettiğini sorduk, 
3-Göletlerimizin usulsüz kiraya verildiğini, tarım müdürü gönderildiği halde bu milyonlarca liralık kamu zararına halen neden devam edildiğini sorduk, 
4-Derelerin temizlenme kararına rağmen, neden halen hafta sonları ve gece kaçak atık salımına göz yumulduğunu sorduk. 
5-Muratlı’da tren yolu sorunu nedeniyle Ak Partinin asla seçim kazanamayacağını söyledik. 
6-Tredaş’ın ihmallerini, basının uyarılarını hiçe saydığını sizlere defalarca haber ve sözlü olarak ilettik. 

DAHA ÇOK ŞEY VAR DA BUNLARI İLGİLİ BAKANLARLA DA KONUŞTUĞUM HALDE TEKİRDAĞ OLARAK YÖNETİMİN GEREKLİ REVİZYONA GİTMEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. 

GELELİM BU HAFTAKİ AK PARTİNİN KADER SINAVINA; Her ne kadar Tekirdağ Sağlık müdürlüğü Bakan Koca’nın pandemide aşama kaydeden açıklamasını kendine maletse de asıl başarı ilçe kaymakamları, polisi, askeridir. 
SAĞLIKTA TEKİRDAĞ SINIFTA KALDI. (TEKİRDAĞ DEVLET HASTANESİ HARİÇ.NEDENİNİ AYRICA YAZACAĞIM) 
- SAĞLIK OLARAK BAZI GÖNÜLDEN ÇALIŞAN DOKTORLAR HARİÇ, ASIL KAHRAMANLAR ACİL DOKTORLARIDIR. (BU DÖNEMDE CANLA BAŞLA ÇALIŞAN DOKTORLARIMIZIN YANINDA, ELİNDE TELEFON, İNTERNETTE CHAT YAPAN, “BEN SADECE RANDEVULU HASTAYA VE PANDEMİ HASTASINA BAKARIM” DİYEN DOKTORLAR DA GÖRDÜK, HASTASINA ADETA AİLESİYMİŞ GİBİ BAKAN DOKTORLAR DA GÖRDÜK. 

- Muratlı devlet hastanesi ile ilgili bir vatandaşın, “bir iğne vurulmak için bile Tekirdağ’a sevk ediyorlar” sözü en güzel cevaptır. 
SÖZÜN ÖZÜ; SAĞLIK ÇALIŞANI İDARECİ SÖZLEŞMELERİNE BİRKAÇ GÜN KALDI. 

- Acilen Muratlı idari kadro değiştirilmeli. 

- Tekirdağ Devlet Hastanesine Aykut BAŞHEKİM VEKALETEN DEĞİL ASALETEN ATANMALI. 

- Cengiz Becerir ’in atamış olduğu prensler ve prensesler ait oldukları kayıtlı yere geri gönderilmeli. 

- Tekirdağ il sağlık müdürlüğüne tanıdık olup konu hakkında tecrübesi olmayan değil, bu işten anlayan profesyonel idareciler, bürokratlar atanmalı. Muratlı Devlet Hastanesi eski yönetim düzenine getirilip acilen tüm yönetim kadroları değiştirilmeli, gönderilen, işten çıkarılan, istifa eden, kurumu dava etme aşamasına gelen sağlık çalışanları ile istişare edilmeli ve çözüme kavuşturulmalı. 

- Çorlu Devlet hastanesi başhekimi gerçekten değerli bir kişi ve canla başla çalışıyor fakat yönetim aşamasında, acil ve poliklinikler bazında yaşanan sıkıntılar konusunda gelen hastalar ile istişare edip, sorunlar çözüme kavuşturulmalı. 

TÜM HASTANELERDE, PARTİ MENSUPLARINDAN OLUŞAN KİŞİLER HALKIN ARASINA KARIŞIP, HASTANELERDEKİ SORUNLARI ADETA GÜVEN TİMİ GİBİ, NORMAL VATANDAŞ GİBİ SORUP BİRİNCİ ELDEN SORUNLARI DİNLEMELİDİRLER. 
EN ÖNEMLİSİ DE İSTİFA EDEN BAŞARILI DOKTORLARIMIZLA GÖRÜŞEREK, İSTİFA NEDENLERİ VE KİMLERİN ETKİSİYLE İSTİFA ETTİKLERİ SORULMALIDIR. 

BİR DOKTOR KOLAY YETİŞMİYOR………………. SON SÖZ; 

Yazılacak çok şey var ama başta Muratlı olmak üzere, yeni başhekim ile tüm hastanelerde REVİZYONA GİTMELİ VE YENİ KADROLARLA Tekirdağ’ımızı hak ettiği yere, zirveye taşımalıdırlar. 

- AK PARTİNİN OY ANLAMINDA KADERİNİ, KAMU KURUMLARINDAKİ REVİZYON BELİRLEYECEKTİR. UNUTMAYIN; BAŞ NEREYE DÖNERSE, AYAKLAR DA ORAYA GİDER. 
BAŞTA İRFAN DEMİR HOCAM OLMAK ÜZERE,MESTAN ÖZCAN VE MUSTAFA YEL’İN SÖZÜNÜ TUTMASINI BEKLİYORUM. 
DAHA İYİ DAHA SAĞLIKLI DAHA GÜVENLİ BİR TEKİRDAĞ İÇİN BİRLİKTE,EL ELE OLMA VAKTİDİR. 

SON BİRKAÇ GÜN…. 
BEKLİYORUZ……