info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Albayrak ve Kul Hakkı

Bu Değirmenin (SU)yu Nereden Geliyor?

- İstanbul`da Ekrem İmamoğlu belediye başkanı oldu,ilk icraatı otobüs biletlerinde indirime gitmek oldu. 
-Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak,Ulaştırma bakanlığının yetki verdiği Çorlu-Muratlı kooperatif şoförlerinin güzergahını, birilerine kıyak olsun diye iptal etti ve yetkisini kötüye kullanıp bir de Vakıflardan yolcu alıyor diye ceza kesti. 
- Ekrem İmamoğlu, göreve gelir gelmez su paralarında indirime gitti. 
- Kadir Albayrak, belediyenin gelirlerini har vurup harman savurduğu için,para bulmak adına, su paralarına zam yapıp, halkı mağdur etti. İkisi de sosyal demokrat,biri hem sözde sosyal demokrat hem de halkı mübarek günde mağdur eden bir hacı.... 

Gelelim kul hakkı yemeye..... 
Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanlığı, Ramazan ayında erzak kolileri dağıtıyor. Bu kolilerin bir kısmını hakkaniyetli dağıtırken bir kısmını da parti bünyesinde dağıtıyor.
Nasıl mı? 

Sayın Albayrak,Ramazan kolilerinin bir kısmını muhtarlıklara gönderiyor. Eyvallah,doğru bir uygulama. Neticede dare başkanına imza toplatıp,illegal bir şekilde partililerinin hakkını yiyerek tekrar aday olmasını muhtarlara borçlu. Ama kolilerin çoğunluğunu, parti ilçe teşkilatlarına gönderiyor.

BU KOLİLER SÖZDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMAK ÜZERE, İLÇE BAŞKANLIĞI, KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI VE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA PAY EDİLİYOR. KOLİLERİN KİME VE NE ŞEKİLDE HAKKANİYETLE DAĞITILDIĞI SORU İŞARETİ. 
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YAZILI OLDUĞU KOLİLERİN CHP İLÇE TEŞKİLATLARINDA NE İŞİ VAR?

SAYIN KADİR ALBAYRAK HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI DEĞİL Mİ? 
AK PARTİ,MHP VE İYİ PARTİLİ VATANDAŞLAR MÜSLÜMAN DEĞİL Mİ? 
ONLARIN KUL HAKKINI, HALKIN VERDİĞİ SU,EMLAK VE USULSÜZ OTOPARK ÜCRETLERİNİ ADAY OLDUĞUN PARTİYE GÖNDERME YETKİSİNİ SANA KİM VERİYOR? 

Halkın içme suyuna zam yapıyorsun, her gün bir zümreye iftar yemeği veriyorsun. Bu da yetmiyor, sahur yemeği veriyorsun. BU İFTAR VE SAHUR YEMEKLERİNE, CHP İLÇE TEŞKİLATLARININ VE MUHTARLARIN, İSTEMESE DAHİ GELMEME LÜKSÜ YOK.EĞER GELMEZSE, HESAP SORARSIN. ÇÜNKÜ SEN BİR BELEDİYE BAŞKANINA, "BENİ ELEŞTİREN GAZETECİYİ NASIL MAKAMINDA AĞIRLARSIN" DİYE HESAP SORACAK KADAR ÖFKE DOLUSUN.BİR İTFAİYECİYİ SOSYAL MEDYADA BEĞENİSİ NEDENİYLE İŞTEN ÇIKARACAK KADAR TAKAN BİRİSİN. BU NEDENLE İLÇE TEŞKİLATI VE MUHTARLARIN,BELEDİYE BAŞKANLARININ SENİN İFTAR VE SAHURLARINA GELMEME ŞANSI NEREDEYSE HİÇ YOK. 

Sayın Kadir başkan işin yolunu bulmuş. İftarını da sahurunu da beleşe getiriyor. 
EY KADİR ALBAYRAK... 
BELEDİYENİN PARASIYLA HALKIN PARASIYLA HAVA ATMAK KOLAY.BİR İFTAR DA CEBİNDEN YAP DA GÖRELİM. AMA CEBİNDE AKREP VAR. PARAN GİDER DİYE ÜZÜLÜRSÜN. 

Nasıl olsa her akşam belediyenin, halkın vergilerinin parasıyla iftarını ve sahurunu bir yerde açıyorsun. Hem de sevap işlemiş gibi geziyorsun. 
Soruyorum....
En son evinde eşini, dostunu toplayıp, alın teriyle kazandığın parayla ne zaman iftar yaptın? 

HEM SEN İFTARI ŞOV OLARAK YAPIYORSUN. 
Daha geçen gün İstanbul`daydım.Taksim meydanına devasa çadırlar kurulmuş, sokaktaki halka iftar veriyorlardı. İstanbul`un her tarafında aynı manzara. 

Sen ne yapıyorsun? 
Kendine neresi yakınsa, seçimde neresi sana oy vermişse veya verecekse, orada, elit tabakaya iftar veriyorsun.Belediye başkanı seçilmek için, belediyenin imkanlarıyla sözde hayır işliyorsun. 

NASIL RAMAZAN HAYRI BU? 
HALKIN İÇME SUYUNA ZAM YAPARAK, HER BOŞ GÖRDÜĞÜN ALANA BİR TEKPARK KULÜBESİ KOYUP, USULSÜZ OLARAK PARK ÜCRETİ GELİRİ SAĞLAYARAK,HALKIN VERGİLERİNİ KULLANARAK SÖZDE HAYIR YAPIYORSUN. 
KİME? 
SANA EN ÇOK OY ÇIKAN YERLERE,YANINDA OLDUĞUNU BİLDİĞİN MUHTARLARIN MAHALLELERİNE.... 

SEÇİLMİŞ OLDUĞUN PARTİNİN İLÇELERİNE, HALKIN VERGİLERİYLE ALINMIŞ ERZAK KOLİLERİNİ GÖNDEREREK. 
Şimdi bu değirmenin (SU) yu ile,halkın cebini hafifletip,hani ödenek vermiyor deyip har vurup harman savurduğunuz parayı telafi edip, otopark inşaatı, garaj ve bilimum yeri bitirip, kaynak sağlayacaksınız. 

BU MU SOSYAL DEMOKRATLIK?
GÜNAH, BU MÜBAREK GÜNDE GÜNAH. 

Hani birileri Sayın Cüneyt Yüksel`e sormuş ya iftarları nasıl yapıyor, kaynağı neresi diye...
İyi yapmışlar.
Cüneyt Yüksel de çıkıp açıklama yapmış. 

Şimdi aynı şeyi ben soruyorum... 
KADİR ALBAYRAK, BU DEĞİRMENİN (SU) YU NEREDEN GELİYOR? 
HALKIN PARASINI, BELİRLİ BİR ZÜMREYE ERZAK, İFTAR VE SAHUR MASRAFI OLARAK HARCAMA YETKİSİNİ KİMDEN ALDIN? 

BU İFTAR VE SAHUR YEMEKLERİNİ HANGİ YEMEK FİRMASINA VERDİN? 
PARTİLİ YEMEK ŞİRKETİ Mİ, YOKSA HERKESE EŞİT OLAN YEMEK FİRMASI MI? 
BEN DE BUNLARIN CEVABINI SORUYORUM. 
BELEŞ İFTAR VE SAHURU YEMEYİ BIRAKIP, BİR TANE DE SAHİLDE CEBİNDEN PARA ÖDEYEREK HALKA İFTAR VE SAHUR VER. 
HALK İFTARI, HALKA OLUR.KURARSIN SAHİLE DEVASA BİR ÇADIR, GERÇEKTEN GARİBAN HALKA İFTAR VERİRSİN. SEÇMECE İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEYİP SEÇİM YATIRIMI YAPMAZSIN.
PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINA ERZAK GÖNDERMEZ, KAYMAKAMLIĞIN BELİRLEDİĞİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE MUHTARLAR VASITASIYLA DAĞITIRSIN. 

YAZIK.... ÇOK YAZIK.... 
BELKİ BU DÜNYADA BİR ŞEY YAPILAMAZ AMA KUL HAKKI AĞIRDIR BAŞKANIM,
HESABINI ÖBÜR TARAFTA NASIL VERİRSİN?????