info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bu Başkanların Yüzleri de Kızarmıyor

Bu günlerde iki belediye başkanı, Sayın Kadir Albayrak ve Sayın Ekrem Eşkinat`ın yaptıkları ve yapmadıklarına akıl sır erdiremiyorum. Ben mi yarım akıllıyım yoksa onlar mı bir şeyleri yanlış yapıyorlar çözemedim.

Bildiğiniz gibi,Tekirdağ TÜMKASDER, (Tüm Kastamonulular derneği) sahil dolgu alanında bir festival yaptı ve Tekirdağ büyükşehir belediyesi ve Süleymanpaşa belediyesinin tüm baskı ve engellemelerine rağmen bunu başardı. 

Bu iki başkan neleri bahane etmişti? 
-Neymiş efendim,satış yapılacakmış...
-Neymiş efendim,Tekirdağ esnafı karşıymış.ÇOCUK KANDIRIYORLAR SANKİ. 
-Neymiş efendim,sahil dolgu alanı onlara ait değil,milli emlak`a aitmiş. 
-Neymiş efendim? dedikleri çıkmış,Kastamonulu değil her ilden stand varmış. 
-Neymiş efendim,şehit varken sanatçı çıkmış. 

Ben de birkaç şey sorayım bu uzman başkanlara; 
-Bu dernek festival için Kastamonulu 50 çadır kuracaktı. 
-5-6 TANE ULUSAL KANAL GELECEKTİ. 
-Önce Eşkinat zorluk çıkardı.CHP Genel başkan yardımcısı ve Tekirdağ milletvekili Sayın Faik Öztrak`ın desteğine rağmen izin vermedi.Ben köşe yazısı yazınca,dernek başkanı Rasim Gürsoy`u makam arabasıyla aldırdı. "gel başkan sen bu işten vazgeç.ben sana bir salon kiralayayım. Sanatçıların parasını da vereyim. Pilav ayran da dağıtayım dedi. Başkan reddedince başkanı gönderdiler başkan evine taksiyle gitti. 

Sanki mevlit yapılacak..! 
Neyse,sahil dolgu alanı tüm engellemelere rağmen kiralandı. Bu defa da Kadir başkan zabıtaları gönderdi ve zabıta daire başkanı Hasan Bayram standlar kaldırılmazsa yıkılacağını söyledi ve festival alanının elektriğini kestiler.bizzat Zabıta daire başkanı gazeteci arkadaşların yanında bu işi Kadir başkanın emrettiğini söyledi.

Nijat Ayvaz, Osman Güneykaya ve Salih Canikli şahittir. SİZ YIKARIM DERSENİZ,ELEKTRİĞİ KESERSENİZ,50 TANE KASTAMONU ÇADIRI DA HALİYLE GİTTİ. 

- ŞİMDİ BU BAŞKANLARA SORUYORUM,BAŞKAN RASİM GÜRSOY BU İŞİ ONUR MESELESİ YAPTI.O KADAR PARA HARCANMIŞ.SANATÇILARA PARASI ÖDENMİŞ. DAVETİYE BASILMIŞ. BU NEDENLE İSTANBUL`DA SİZİN ENGEL OLDUĞUNUZ,İSTANBUL BELEDİYELERİNİN SPONSOR OLDUĞU MEMLEKET FESTİVALLERİNDEN ESNAFLAR DAVET EDİLEREK MASRAFLARIN KARŞILANMASI YOLUNA GİDİLDİ. SİZ YIKMAKLA TEHDİT EDİP ELEKTRİĞİ KESMESEYDİNİZ,İSTANBUL`DAKİLERDEN DAHA GÜZEL REKLAM OLACAKTI. 

Siz şehit olduğu gün şarkı söylendiğini söylüyorsunuz. Sayın Ekrem Eşkinat mutlu pati şenliği diye 7 şehit olduğu gün davul zurna çaldırırken,Kastamonu festival alanında şehitler için okunan mevlitten rahatsız oldu ve zabıtaları gönderdi. PARASI ÖDENMİŞ SANATÇILAR DA MEHMETÇİK VE KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ SÖYLEDİ( TABİİ MEVLİTTEN SONRA) 

Eşkinat ülkede bombalar patlarken festival yapmadı mı? Gelelim satış konusuna; Burada da yalan söylüyorsunuz.Tekirdağ lokantacılar ve pastacılar odası başkanı,Türkiye lokantacılar ve pastacılar odaları denetleme kurulu başkanı destek verirken,siz esnafı bahane ediyorsunuz. SİZ KİRAZ FESTİVALİNDE TÜRKİYE`NİN HER YERİNDEN GELEN KİŞİLERE STANT KİRALAYIP KAZANÇ ELDE EDERKEN ESNAF ZARAR GÖRMEDİ Mİ? SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ? 

HİÇ YÜZÜNÜZ DE KIZARMIYOR. BANA TÜRKİYE`NİN HER MEMLEKETİNDEN İNSANLAR, İSTANBUL BELEDİYELERİNİN HEMŞERİ DERNEKLERİNİN LEZZET GÜNLERİNİN FOTOĞRAFLARINI GÖNDERİYOR.BUNLARDAN MALTEPE BELEDİYESİ DE CHP`Lİ VE HATAY, SİVAS, KONYA VE DAHA BİRÇOK İLİN GÜNLERİNE BIRAKIN İZNİ VEYA ENGELİ, SPONSOR OLUP DESTEK VERİYORLAR. 

Bir dernek başkanı, Kadir başkanın,Kastamonu dernek başkanının Ak Parti il başkanı Cüneyt Yüksel`den destek istemesine kızdığı için bu tavrı takındığını söyledi. (BUNDA DA ŞAHİTLER MEVCUT) HANİ SİZ BAŞKAN OLUNCA SİYASİ DEĞİL HERKESİN BAŞKANIYDINIZ? 

BİR DE ŞUNUN CEVABINI VERİN; MADEM KARŞISINIZ,KARŞI OLDUĞUNUZ FESTİVALİ NEDEN BÜYÜKŞEHİR BAYRAKLARIYLA DONATTINIZ.İNKAR ETMEYİN,RESMİ ELİMDE MEVCUT. PES DOĞRUSU... 

Tekirdağ`da 8 bin 947 Kastamonulu var.Süleymanpaşa da da 2 binin üzerinde Kastamonulu var.Kendi ayağınıza kurşun sıktınız. 

BRAVO... 
SAYIN FAİK ÖZTRAK DESTEKLEDİ KAZANDI. SİZ KAYBETTİNİZ. GÜN OLA HARMAN OLA.. 
SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ 168 GÜN KALDI....