info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bu Kez Festivaller ve Hidrellez Güzel Olsun

Bir bahar mevsimi de geldi çattı.Yıllardır güzel bir organizasyonun özlemini çekiyoruz.
Muratlı’da rahmetli Salim Malcılar ağabeyin belediye başkanlığı döneminde sanat ve sanatçı kalitesi vardı.Sanatçılar  halkın her kesimine hitap eden sanatçılardı.Ama şimdi sadece ideolojik sanatçılar geliyor ve sahne siyaset arenasına dönüşüyor.
 
Geçtiğimiz yıllarda ünlü organizatör Adem Ünlü’nün sanatçısı Ümmüye’yi dinledim.Son dönemde popüler şarkısıyla tüm Tekirdağ ve ilçelerinde (HAP KOYDUM) adlı parçasıyla müzik sektörünü kasıp kavururken bizler yeni yetme popçu ve televizyonlardaki popstar yarışmasında tanınmış çocukları getiriyorlar.
•        Özellikle bir yandan belediye başkanımızdan bir yandan Tekirdağ’da Zülfü livaneli’den (KARLI KAYIN)’ı dinleye dinleye içime fenalık geldi.Sevdiğim şarkıdan beni soğuttular.
Bir güzel organizasyonu eski başkan Adem Dalgıç  yaptı Neşe Karaböcek gibi duayenleri getirerek  bizlere müzik ziyafeti yaşattılar.Onda da vefasızlık yapıp Adem başkanı yalnız bıraktılar.
Ayrıca geçtiğimiz yıl Tekirdağ kiraz festivali organizasyonu tam bir felaketti.Organizasyon bozuktu ve festival başkan Eşkinat’ın şovuna dönüşmüştü.
 
TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ TEKİRDAĞ’INDIR.TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPMALIDIR.ÇOK HARİKA BİR KÜLTÜR BAŞKANLIĞI EKİBİ DE VARDIR.NEDEN SÜLEYMANPAŞ YAPIYOR?BU BENCE MANTIKSIZ.
 KİM YAPARSA YAPSIN BU YIL KİRAZ FESTİVALİNİ DÜZENLEYECEK OLAN BELEDİYE BÜYÜK BİR SINAVDAN GEÇECEK.
ARTIK FESTİVALLERDE KALİTE İSTİYORUZ.
 
Bir sözüm de Nebi başkana;birkaç organizasyon ekibini davet edersiniz sanatçılarını ve fiyatlarını açık oturumla değerlendirirsiniz aksi takdirde hıdrellez şenliği bizim gözümüzde güven kaybeder.Gün gelir her şey gün açığına çıkar.Şeffaflık istiyoruz sayın başkan.
 
HIDRELLEZ VE FESTİVAL HERKESİN BEĞENECEĞİ KALİTEDE OLUR UMARIM.HADİ HAYIRLISI.