info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Chp Tekirdağda Eriyor, Kılıçdaroğlu Seyrediyor 3

Süleymanpaşa

CHP Süleymanpaşa teşkilatı ise tam bir arapsaçı. Parti içinde herkes birbirinin ardından hesap peşindeler. Listeler, delegeleri safına çekmek için çeşitli senaryoların ayyuka çıktığı, liste savaşlarının tavan yaptığı bir yer haline geldi. Burada öne çıkanlar, teşkilattan önce Süleymanpaşa belediye başkanı ve başkan yardımcısı olmaktadır. 

Eğer Ergene belediye başkan yardımcısı Sayın Ayça Çevikelli’yi tanımasam, kadın belediye başkanlarının CHP’Yİ bitirmek için seçildiğini düşüneceğim. Oysa Ayça başkan harika bir başkan yardımcısıyken, Muratlı ve Süleymanpaşa tam bir hayal kırıklığı oldu. Süleymanpaşa’da Sayın Gülferah Güral, beni tamamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Bunları sırasıyla ifade etmeye çalışalım. 

-Bu başkan yardımcısı, milletvekili adayıyken, Ak Partinin erzak ve kömürle siyaset yaptığını ve oy topladığını sürekli söylüyordu. Kendisinin yaptıkları ise, “bu kadarını kimse yapamaz” dedirtti. Bu nasıl zihniyettir ki, hamile insanlara bir koli erzak vererek şov yapıyorsunuz? 

Zatı muhterem, Süleymanpaşa tv’yi kurmuş, yanına bir kameraman almış, kutudaki tüm erzakları tek tek kamera önünde sergilemiş, hamile kadınları evinde ziyaret ederek baştan sona ekranda görünerek bu insanlar vasıtasıyla reklam yapmış. Birinci sorum, belediye bünyesinde, vatandaşın vergileriyle televizyon kurma yetkisini kimden aldı? İkinci sorum, hamile aileleri kullanarak reklamını yapma hakkını nereden, kimden alıyor? 

Siz değil miydiniz Ak Partiye kömür, erzak siyaseti yaptığını söyleyen? 

-Cenaze evini ziyaret ediyorsunuz, bir kazan önünde pişi yapıp bunu billboardlara koyarak kendi reklamınızı yapıyorsunuz. İnsanların acıları üzerinden prim yapmak ne kadar etik? 

-Tekirdağ’da Trakya milliyetçiliği parti içinde tavan yapmışken, siz tek Tekirdağ derneği olan “Tekirdağlılar derneğinin eşyalarını dışarı atıp derneği boşalttırıyorsunuz. Telefonla sorduğumda, “bir sürü dernek var onlarla mı uğraşacağız? “diyorsunuz. 

-Bir dernek başkanıyla yapılan röportajı, tekzip etmesini dernek başkanından istiyorsunuz. Üstelik cenazeye dahi saygınız yok ki bunu rahmetli Yaşar Ergene’nin cenazesinde söylüyorsunuz. Üstelik tekzip kanununu dahi bilmiyorsunuz ki, röportajın tekzibi olmaz. Hem siz kim oluyorsunuz ki, basını engellemeye yönelik faaliyette bulunuyorsunuz. Benim her şeyim belgeli ve şahitlidir. Bana gücünüz yetmez. 

-Tekirdağ Sakatlar Derneği ile ilgili, hem Sayın Eşkinat hem de sizinle ilgili çok çarpıcı kanıtlara ulaşıyorum. Onu ayrıca işleyeceğim. Belediye bünyesinde alternatif dernek kurdunuz ve bunda da yasaya ve etik kurallara uymayan çok şey var. Maaalesef il dernekler müdürü bu yazdıklarımıza duyarsız kalıyor. Ama onları da gündeme getireceğim. Süleymanpaşa belediyesinin devletin verdiği bütçe ve halkın verdiği vergilerin ne tür etkinliklere ve ne kadar maliyete neden olduğunu öğrenmek için bizzat Ankara’dan talep edeceğim. 

Oysa Süleymanpaşa’nın yolları, sokakları ve daha birçok hizmeti yapılmazken, belediyenin sürekli etkinliklerle gündeme gelmesi CHP’YE zarar veriyor. 
Bir dahaki sefere bu yöneticilerin makam sahibi olması imkânsızdır. (ben mevcut görevi tamamlayacaklarından dahi şüpheliyim.) 
KISACA, SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİNİN YAPTIĞI YANLIŞLIKLAR PARTİYE ZARAR VERİYOR. 
TEŞKİLAT KAN KAYBEDİYOR, CHP KAN KAYBEDİYOR, KILIÇDAROĞLU SEYREDİYOR. 

YARIN; TEKİRDAĞ