info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

CIA - TALİBAN - MİT - İRAN GERÇEĞİ 3

Soğuk Savaş ve Sivil Haçlı Seferi

Şu anda yazmakta olduğum, “Altın Akrep Operasyonu” adlı kitabımda da ifade etmekte olduğum gibi, bu çatışma ve soğuk savaşın arkasında istihbarat çatışmaları başrolü oynuyor. Buna istinaden; Tarihte gerçekleştirilen Hristiyan-Müslüman çatışması yüzyıllar boyu süregelmiştir. Hristiyanların bu yolda Büyük Britanya imparatorluğunun başını çektiği 12 krallık, Malazgirt başta olmak üzere13 Haçlı seferinde bozguna uğrayınca, krallıkların çoğu bu birleşimden korkup dağılmıştır. Fakat bu emelinden asla vazgeçmeyen bir ülke var ki o da Büyük Britanya imparatorluğu kalıntısı İNGİLTERE’DİR. 

Günümüzde bu gaye ile bir ülkeler Gladyosu oluşturan İngiltere, gizli müttefiki Amerika ile Türkiye üzerine oyunlar oynamayı sürdürüyor. Bu Gladyo silahla, savaşla elde edemediği toprakları terör yaratarak, BÖL-PARÇALA-YÖNET taktiğiyle ele geçirmeye çalışmaktadır. Ele geçirmeye çalıştığı bu ülkelerin iç işlerine nifak sokarak ayrımcılık ve bölücülük yapmakta, çatışmalar için gerekli ortamı yaratmakta, bu iç çatışma esnasında idareyi ele geçirme hedefini gütmektedir. 

Bu planla Yugoslavya, Afganistan, Kuveyt, Irak derken şimdi İran ve dolaylı olarak Türkiye’yi parçalama çabası içindeler. Bu işte de Ermenileri taşeron olarak kullanıyorlar. Bunda büyük bir aşama kaydetseler de, millî İstihbarat teşkilatımız ve Türk milletinin vatani duyguları söz konusu olunca birlik ve dayanışması neticesinde kaybetmeye mahkûmdurlar. 

Çünkü TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR VE DAİMA ÖYLE KALACAKTIR.