info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

CIA - TALİBAN - MİT - İRAN GERÇEĞİ

Bölüm:1

-Soğuk savaş başladı
-3.Dünya savaşı başladı.
-Sosyal medya yoluyla kaos için düğmeye basıldı. 

Bu köşe yazıma başlarken, özellikle belirtmek istediğim bir konu vardır. Ben bir siyasi parti temsilcisi değilim. Devletçiyim, milliyetçiyim, Vatan sevdalısıyım. 
ÇÜNKÜ BAŞKA TÜRKİYE YOK. 

Size önce bir kitap ile AMERİKA’NIN, CIA’NIN DÜNYA ÜZERİNDEKİ ÜLKELERDE NASIL BİR KAOS OLUŞTURDUĞUNU ifade edeyim. Gerard De Williers adlı bir yazar, bir CIA ajanının anılarını romanlaştırarak DÜNYA ÜLKELERİNİN HÜKÜMETLERİNİ KARIŞTIRDIĞINI anlatıyor. SAS” (Soylu seranissima altesleri) isimli bu kitap bir dönem Amerika’nın baskısı nedeniyle yasaklanmış ama İstanbul Üniversitesi ile üniversitenin bulunduğu semtler Beyazıt’ta ve Aksaray’da karaborsa satılmaya devam edilmesinin ardından bu yasaktan vazgeçilmişti. Bu kitapların her birinde bir başka ülkenin yönetimini değiştirmek için görevlendirilen bir ajan ve yanındaki iki celladının çalışmaları macera romanı ile anlatılıyor. Hatta bu kitaplardan birinde “SAS İSTANBUL’DA” isimli kitapta Türkiye de yerini almış. 

Bu kitap gösteriyor ki, CIA Dünya’da kaos yaratmak için görevlendirdiği ajanlar vasıtasıyla hangi ülkeyi hedef almışsa o ülkede çalışmalara başlıyor ülkeye giden ajan veya ajanlar ile olası çatışma veya başkaldırı için yanında götürdüğü cellatlar vasıtasıyla ülke içinde muhalifleri veya terör faaliyeti gösteren grupları örgütleyip, ülke yönetimini devirmek için her türlü desteği veriyor. (EL-KAİDE, ETA, İRA, PKK, HAMAS, HİZBULLAH, TALİBAN, VB.) Amerika dolayısıyla CIA bu illegal faaliyetlerle Dünya’da süper güç olma gücünü korumak istiyor. Şu an yazmakta olduğum, “ALTIN AKREP OPERASYONU” adlı kitabımda detaylı anlatıyorum. 

İngiltere’nin faaliyet hizmetkarı Amerika’nın ve bunun istihbarat-operasyon hizmetkarı İsrail’in ortaklaşa olarak yürüttüğü Ortadoğu Projesi, küresel hale geldi ve bunun ilk adımı Çin’de atıldı. Türkiye bunun neresinde? Diye sorarsanız, “Türk’ün Türk’ten Başka Dostu yok” sözünde vurgulandığı gibi, TÜRKİYE DÜNYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SENARYODA TEK BAŞINA STRATEJİK NOKTADA BULUNDUĞU İÇİN YALNIZ AMA EN GÜÇLÜ DEVLET KONUMUNDADIR. 

EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ, SOSYAL MEDYA İLE BAZI PAYLAŞIMLARDA BULUNAN, AMERİKAN-İSRAİL MAŞASI OLAN VE BUNUN FARKINDA OLMAYAN İÇİMİZDEKİ KENDİ VATANDAŞLARIMIZ OLAN KİŞİLERDİR. 
Devletimizin güvenlik sibobu olan MİT, dış ülke casuslarıyla uğraştığı yetmiyormuş gibi bu içimizdeki bölücülerle de mücadele ediyor. 
Bu bir parti meselesi değil, ülkenin birlik, beraberliği meselesidir. 
Olayı partizanlığa, etnik kimliğe taşımadan birlikte mücadele etmeliyiz. 

Gün, birlik-beraberlik günüdür. 

 SONRAKİ YAZIM; İSTİHBARATLAR, TÜRKİYE’DE CASUSLUK VE BÖLÜCÜLÜK FAALİYETLERİ