info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Duyduk Duymadık Demeyin

İfta Şovlar Başlıyor

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı başlıyor.
Rabbim tüm oruç tutanların orucunu kabul eylesin.
FAKAAAAT... 
Bu dönemde her sene olduğu gibi iftar şovları da başlıyor.
 
Beni bilen bilir; 5 yıldızlı otellere, lüks restoranlara iftar programlarına gitmem. Benim için garibanın karnını doyuran iftarlar makbuldür. Bunlar dışında iftarlar da vardır tabi. Bunlardan biri, değerli ağabeyim Kamil Baştuhan`un hizmet gazetesi ailesine verdiği mütevazi geleneksel iftarı vardır.
BU, HİZMETE ONURLANDIRMA VE VEFADIR. Aykut İnci, Varol Türel ve bir de muhasebeci kardeşimizin gerçekten halktan insanlara verdiği bir iftardır. Her yıl gar,aile bahçesinde yapılır. Rabbim hayırlarını kabul eylesin. Bir de halka açık iftarlar vardır. Hayırseverlerin yüreğine kesesine sağlık. BEN 5 YILDIZLI OTELLERDE, LÜKS RESTORANLARDA, KAMU VE ÖZEL SEKTÖR YÖNETİCİLERİNİN, DERNEK, VAKIF BAŞKANLARININ DAVETİYEYLE ÇAĞIRILDIĞI, BUNU DA HABER YAPSIN DİYE BASIN MENSUPLARININ DAVET EDİLDİĞİ İFTARLARI SEV-Mİ-YO-RUM.. 

Her yıl da yazarım; Beni böyle iftarlara çağırmayın. EN GÜZEL İFTAR,ÇADIRLARIN KURULDUĞU, " KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR " DÜSTURUYLA, HALKIN BOĞAZINA SICAK BİR ÇORBANIN GİRDİĞİ İFTARLARDIR. 
Benim için iftar, hemşeri derneklerinin dernek bahçesinde halka düzenlediği iftarlardır. 

SİZİN LÜKS OTEL VE RESTORANLARDA VERDİĞİNİZ BİR TABAK İFTAR YEMEĞİYLE İFTAR ÇADIRINDA 10 KİŞİ DOYAR. Belediye Başkan Adayları; Siz bu oyuna düşmeyin. Eğer iftar vereceksiniz, kurun ilçenin göbeğine iftar çadırını, on kişilik elit iftar yemeğine 100 ihtiyaç sahibi doyurun. Bu yıl da geleneği bozmuyorum ve halka açık olmayan elit,lüks yerlerde verilen iftar yemeklerine gitmeyeceğimi beyan ediyorum.

İFTARLA ŞOV YAPMAK YERİNE İFTAR ÇADIRI KURUP ORUCUNU KURU EKMEK VE SU İLE AÇAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ DOYURUN. 
Mübarek Ramazan ayı hayırlara vesile olsun.